Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Dejt lever i smuts

    Det där hade varit en dealbreaker för mig. Hade aldrig kunnat dejta en snuskpelle hur trevlig han än var. Om man lever i sån misär så säger det något viktigt om en människa.

    Ni dejtar, ni är inte trolovade. Själva syftet med dejtande är ju att undersöka om man är passand för varandra. Det är inte elakt att dra sig ur.

    Skulle inte ta på mig ansvaret att förklara varför, utan bara backa ur på ett smidigt sätt.

  • Drottningen1970
    Anonym (Herregud) skrev 2021-08-01 13:44:07 följande:

    Hur många skulle på allvar klara en sån granskning? Zooma in och kolla med kritiska efter "smuts" . 

    Jag försöker göra lite större städning så här på semestern, kanske sovrumsgarderoberna en dag och senare på semestern några köksskåp. Men lägger mest tid på resor och vila och vara ute med mitt barn.

    Annars i vardagen så  dammsuger jag minst en gång per dag och skurar toa och handfat en gång per dag. MEn det blir ju snabbt stökigt igen. Skrubbar badkaret ett par gånger i veckan.  Torkar av diskbänken varje dag, men om ibland blir det mycket disk och det får då stå medan diskmaskinen kör. Skulle aldrig klara av ett oanmält besök av TS

    Tagga ner eller så får du aktivt söka efter en pedant.


    Fanns väl en helt uppenbar anledning till att hon började zooma in?
  • Drottningen1970
    Anonym (Herregud) skrev 2021-08-01 17:46:12 följande:

    Att man har det stökigt och smutsigt behöver inte alls bero på att man aldrgi städar.

    Jag städar varje dag (konstant känns det som ibland) men är säker på att TS skulle hitta massa lort hos mig. Dock inga dammråttor då jag dammsuger minst en gång per dag och under soffa, säng och i hörn nästan varje dag. Torkar ytormed våt trasa 1-2 ggr veckan, men likväl hinner det bli dammigt. Vissa dagar jag så trött efter middagen så det händer att matrester mm ligger kvar i hon till nästa dag (kanske prioriterar tvätten eller leka med barnet)  Ibland står soppåsen i hallen en hel dag.

    Tur jag inte har någon partner eller dejtar. 


    Och på vilket sätt är det jämförbart med det TS beskriver?
  • Drottningen1970
    Anonym (Herregud) skrev 2021-08-01 17:59:23 följande:

    Det som skrivs skulle kunna skrivas om mig likväl.


    Är det så? Att du har en ingrodd smutstand framför spisen, att kaklet uppenbarligen inte blivit avtorkad på jättelänge etc etc. I såna fall råder jag dig att städa.

    Tycker du fånar dig. Det går faktiskt att se skillnad på ett kakel som har gårdagens stänk på sig och ett som inte torkats av på 2 månader.
Svar på tråden Dejt lever i smuts