• Anonym (B)

    Dejt lever i smuts

    Anonym (En chans) skrev 2021-08-01 18:12:53 följande:
    Fast man ser skillnad om det är "smuts" från två dagar eller två månader. Man orkar inte jämt städa, det är helt normalt, men det blir inte så mycket att det fångas upp på bild överhuvudtaget. Jag är inte ens en speciellt pedant person, dammsuger och torkar av överallt två gånger i veckan och sopar golvet däremellan.

    Att tangentbordet ser ut sådär är hemskt, jag torkar inte av mitt speciellt ofta (kanske varannan månad?) men det har aldrig gått till den nivån.
    Det är ganska pedant att dammsuga samt torka av överallt 2 ggr i veckan. De flesta städar en gång i veckan. 
  • Anonym (B)
    Anonym (Jösses) skrev 2021-08-02 13:39:09 följande:
    Vem är du att avgöra vad som är pedantiskt eller ej?

    Det beror ju helt på hur stort man bor, vem som bor där, om man har djur, antal prylar, om man röker, har kattsand osv osv. Sunt förnuft helt enkelt.

    Jag behövde inte städa särskilt ofta när jag bodde i villa, däremot nu när vi är 2 pers och en katt i en liten enrummare så jäklar blir det stökigt snabbt. Det syns!

    Var på semester en vecka. Inte en jäkel var i lägenheten, trots det var där damm överallt som lagt sig medans det var tomt. Med tanke på att jag städar dagligen så borde det, enligt dig då, vara i princip omöjligt att det blir så stökigt.
    Oj vad du var känslig.
Svar på tråden Dejt lever i smuts