• Anonym (L)
    Mon 2 Aug 2021 12:43
    3113 visningar
    87 svar
    87
    3113

    Dejt lever i smuts

    Jag har träffat en sån man - mitt barns pappa. När vi träffades såg hans lägenhet verkligen ut som ett bombnedslag - disk överallt, skitigt i köket, smutstvätt, typ aldrig rengjort i badrummet, bananflugor... 
    Jag tog verkligen en allvarlig funderare på om vi skulle ses mer. Vem tar hem en tjej man är intresserad av och inte städar först?!


    Jag frågade honom om det. Sa helt enkelt att vill du träffa mig hemma hos dig får du nog ta och städa. Det gjorde han. Nog för att det fortfarande var stökigt, men inte ens i närheten av det stök och snusk som innan. 
    Flyttade senare ihop och då var han inte alls sådan, utan städade och plockade undan. Eller jo, han är stökig fortfarande (vi är skilda nu) men det är inte äckligt hemma hos honom idag. Kanske för att han nu har 2 barn också, men man kan faktiskt skärpa sig. Så det beror ju lite på hur intresserad DU är av denna kille, hans stök till trots. Man kan ju faktiskt säga att man tycker det är störande att det är stökigt och skitigt och att han borde ta och städa innan han bjuder hem folk. Tar han illa upp så vet han ju att det är sant, eller är inte tillräckligt intresserad. 

    Jag är INTE pedant men jag har aldrig smutsigt och stökigt hemma, så skulle jag inte kunna leva.

  • Anonym (L)
    Mon 2 Aug 2021 13:20
    #53
    Anonym (Ini) skrev 2021-08-02 13:13:52 följande:
    Ditt inlägg är precis det jag menar med att det är den här typen av beslut som avgör livet. Om du istället nobbat din exman för att han var en slashas hade du träffat en ambitiös man och risken för skilsmässa hade därmed varit mycket mindre.

    Ja, så kan det vara. Det är ju svårt att veta i efterhand. Han styrde ju upp sig när vi levde tillsammans och han är inte lågavlönad eller liknande. Skilsmässan berodde inte på det utan andra orsaker som inte hör hit.


    Har träffat män helt utan ambitioner som haft stökigt hemma men även som haft väldigt rent och snyggt hemma men varit lata utav bara helskotta i övrigt. 

Svar på tråden Dejt lever i smuts