• Anonym (En chans)
  Sön 1 aug 2021 01:01
  1675 visningar
  87 svar
  -1
  87
  1675

  Dejt lever i smuts

  Jag hade gett det en chans. Antingen så kommer han att städa innan du kommer för att han vet om att det är smutsigt/stökigt. Eller så är det sån han är, och han kommer inte att städa innan för att han helt enkelt inte ser det.

  Känner flera som lever så, de tänker helt enkelt inte på det själva. Det är inte charmigt och inte fel av dig att inte vilja ses efter det.

 • Anonym (En chans)
  Sön 1 aug 2021 18:12
  #29
  Anonym (Herregud) skrev 2021-08-01 17:46:12 följande:

  Att man har det stökigt och smutsigt behöver inte alls bero på att man aldrgi städar.

  Jag städar varje dag (konstant känns det som ibland) men är säker på att TS skulle hitta massa lort hos mig. Dock inga dammråttor då jag dammsuger minst en gång per dag och under soffa, säng och i hörn nästan varje dag. Torkar ytormed våt trasa 1-2 ggr veckan, men likväl hinner det bli dammigt. Vissa dagar jag så trött efter middagen så det händer att matrester mm ligger kvar i hon till nästa dag (kanske prioriterar tvätten eller leka med barnet)  Ibland står soppåsen i hallen en hel dag.

  Tur jag inte har någon partner eller dejtar. 


  Fast man ser skillnad om det är "smuts" från två dagar eller två månader. Man orkar inte jämt städa, det är helt normalt, men det blir inte så mycket att det fångas upp på bild överhuvudtaget. Jag är inte ens en speciellt pedant person, dammsuger och torkar av överallt två gånger i veckan och sopar golvet däremellan.

  Att tangentbordet ser ut sådär är hemskt, jag torkar inte av mitt speciellt ofta (kanske varannan månad?) men det har aldrig gått till den nivån.
 • Anonym (En chans)
  Sön 1 aug 2021 22:56
  #42
  Anonym (B) skrev 2021-08-01 18:19:56 följande:

  Det är ganska pedant att dammsuga samt torka av överallt 2 ggr i veckan. De flesta städar en gång i veckan. 


  Blir illa tvungen med två katter haha, helst hade jag städat en gång i veckan men kattsand under fötterna är fan hemskt. Att jag torkar av överallt är mest att jag passar på medans jag ändå är i städmood (dammtorkar alltså, inte torkar golvet två gånger i veckan)
 • Anonym (En chans)
  Tis 3 aug 2021 08:40
  #69
  Nutid skrev 2021-08-03 03:00:19 följande:

  En ögonblicksbild från mitt hem, om folk får beskriva utfrån bilden på en skala 1-10 antar jag att vi kommer att få en spridning mellan 2-7. Preferenserna Är betydlig mer spridd än man vill tro. Det beror att man oftas umgås med likasinnade.

  Hade jag vetat att jag får besök hade jag städat men om en kompis ringer på eller nån frågar hur ser det ut hos dig? så får de ta det som det är utan att jag skäms.

  TS. Hur är mitt rum jämfört med dejtens?


  Ser ju absolut inte ostädat ut, nu kollade jag inte noggrant men en snabb överblick ger bara intrycket att du inte är så intresserad av inredning överlag. Men ostädat, nej. Ser inga spår av ingrott smuts eller pant som man bör ta bort om man ska ha gäster eller skicka bild till någon!
Svar på tråden Dejt lever i smuts
Logga in
Bli medlem