• Anonym (noooo­)
  Sön 1 aug 2021 22:57
  836 visningar
  87 svar
  -1
  Inlägg från Anonym (noooo) Visa alla inlägg
  87
  836

  Dejt lever i smuts

  Du har ej träffat han än? Bra! Gör INTE det!


  Jag var på dejt en gång med en kille. Andra dejten bjöd han hem mig. Hans lägenhet såg typ ut som den du beskriver plus att han hade två katter vars kattlåda han inte kan ha rengjort detta sekel. Badrummet såg ut som ett exploderat tjerobyl, dammigt av skitig kattsand. ( stackars katter)


  Han skulle laga middag till mig och artig som jag var, genomled jag hela skiten efter att ha ställt mig och diskat hans smutsiga ingrodda disk. Det läckte från soporna så det var en brun äcklig pöl nedanför diskbänken som jag stod i också, så strumporna blev helt nerskitade. Det var hemskt. Jag fattar inte hur jag kunde stå ut att ens vara där. Han hade ett rätt bra jobb och var vettig egentligen, vad det verkade men jag kunde inte komma över faktumet att han bodde i en total soptipp! Han hade totalt förstört sin lägenhet.


  Jag skrev ett mail senare på kvällen där jag artigt tackade för dejten och maten ovs men att jag klarade inte av hans smutsiga hem. Och jag är inte pedant!


  Värsta var att jag glömde en jättespeciell ring jag köpt utomlands som jag tagit av mig när jag diskade.

 • Anonym (noooo­)
  Tor 5 aug 2021 17:47
  #86

  Tillägg- Mitt ex flyttade ihop med mig och det blev ständiga gräl om vem som skulle diska, städa, ovs allmänna hygiengrejer. Han borstade inte tänderna, han diskade aldrig, han städade aldrig. När han hade sönder nåt i lgh skyllde han ifrån sig.


  Poängen är att jag såg detta första gångerna jag kom hem till honom när han bodde i sin egna lgh, innan vi flyttat ihop. Men jag var kär och blind. Hade jag haft lite mer kritiskt tänkande, borde jag lagt ihop 2 och 2.


  Kontentan- Folk får leva hur tusan de vill men blandar man in en annan person i levernet så blir det lite mer än bara "live and let live". Det blir ens egna liv. Som man faktiskt har nåt att säga till om. Så om du reagerat på smuts hos en kille du inte ens träffat än, så är mitt råd- Lägg benen på ryggen.

Svar på tråden Dejt lever i smuts
Logga in
Bli medlem