Inlägg från: Anonym (Hur har det gått?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hur har det gått?)

    Gravid och mitt i en separation, krisar, hur kommer man till ett beslut?

    Hej Ts!

    Nu kanske du redan kommit till ett beslut TS men det kan ju hända att nån annan är i liknande sits så jag väljer att svara ändå...

    Ibland tror jag att vi blir så upptagna av att försöka tänka på allt runtomkring och alla olika eventuella scenarior att vi glömmer att tänka på vad som växer därinne. Jag vet att vissa inte vill kalla det barn men samtidigt är det ändå en mänsklig varelse som börjat sin livsresa och om man såg in i magen och kunde se sitt "barn" så kanske vissa ändå skulle känna att man vill prioritera det barnet istället för att gå miste om det?

    Du har redan ett annat barn men jag tror verkligen inte du behöver oroa dig för att det skulle fara illa av att få ett syskon, de flesta barn tror jag snarare har väldigt stor glädje av ett syskon att dela livet med.  

  • Anonym (Hur har det gått?)

    Om du behöver nån att prata med så kan man kontakta efterenabort.se gratis. Ta hand om dig, kram.

  • Anonym (Hur har det gått?)

    Så ledsen för din skull...ingen kvinna ska behöva känna sig tvungen att göra abort och sen behöva sörja ett barn som de egentligen ville ha. Har du vänner eller familj som kan hjälpa dig i detta? Du får gärna skicka pm till mig eller maila mig på mssmile.maria@gmail.com om du känner för det. Jag tänker att det är viktigt att liksom få bearbeta en sån här sak.  

Svar på tråden Gravid och mitt i en separation, krisar, hur kommer man till ett beslut?