• FannyN

    Är min sambo narcissist?

    Det går ju inte att säga. Hon kan ha en instabil emotionell personlighetsstörning. Obehandlad bipolaritet. Narcissist Psykopat eller frisk och bara extremt manipulativ och elak.

    Vet du det är skitsamma för du blir misshandlad och du ska i te leva med henne mer. Inte ens ha kontakt. Ta med dig någon stäm träff med henne och förklara arg det är slut och hon ska ut.

    Är det en bostadsrätt har hon skrivit sig hos dig?

    Det här blir några turer för folk kan inte kastas ut hur som helst. Det händer att någon dör i sådana här bråk varje år. Det är viktigt att göra rätt och att förhindra att det blir våldsamt. Spela in ev gräl. Filma.

    Men först ska hon få information om att det är slut oåterkalligt och att hon ska ut. Du ska också klargöra att du inte tänker diskutera med henne eftersom hon bryter mot alla regler gällande uppförande när ni pratar.

    Sedan gör du upp planen som du håller dig till. Det kan ju bli fråga om avhysning med polis i slutänden.

    Om jag var du så köpte jag en advokattimme för att få igång en process på rätt sätt.

  • FannyN

    Hej igen vad bra svar du fått.
    Jag har som du säkert förstått gått igenom det här själv. Med fyra barn och nio hästar. Det var också en liten stad och vi bodde i en liten by på landet utanför där vi umgicks frekvent. Han ljög ihop de mest sjuka historier och stal mina vänner. Bara hoppade på mitt hästintresse och engagerade sig i föreningar och blev liksom totalt besatt av att ta över mitt liv. Pratade skit om mig med alla. Misshandlade mig ekonomiskt och kidnappade det enda barnet som inte var hans. Och massor mera.
    Jag hade inte rett ut det utan advokat eller så hade det tagit mera tid. Men det blev tvångsförsäljning och både kronofogden och polisen var inblandade. Polisen på uppdrag av kronofogden. En dagnär jag bakade lussekatter i godan ro med barn etc kom polisen och socialen. Jag fattade ingenting det hade varit lugnt ett tag. Jaja jag blev satt i bilen och de sa att något inte stämde efter nån mil. Jag menar jag är nykter drogfri och berättade att jag jobbade som nattsjuksköterska på barnkliniken men var ledig ett par dagar. De berättade då att exet ringt och varit hysterisk för att jag skulle ta mitt liv. Jag gav då polisen min mobil och han läste hans sms. Ringde för att kolla numret tom. Det var ju noveller som antingen var förlåt förlåt jag älskar dig utan dig är livet slut. Ge mig en ny chans tänk på vad vi har..... eller. Jag ska döda din jävla hora du ska brinna i helvetet. Jaja det slutade med att han fick gå till polisen och jag köpte ny mobil för den behöll de.
    skitpratet var det ju. En gång när jag kom till stallet frågade de var jag jobbade numera. Ja typ samma som de senaste 10 åren sa jag. Alla var helt förvirrade. Han hade ljugit ihop storys om mig så det var helt oförenligt för dem att vara sjuksköterska. Hela sanningen kom fram till alla efter några år. När jag berättat mitt till några och de såg att jag var i en stabil relation. Fick ett vd jobb och lämnade vården men var kvar om det blev katastrof på sjukhuset och så att jag inte skulle glömma vården som är rätt teknisk. Han blev utslängd på gatan handgripligen av sin nästa sambos pensionerade föräldrar för han slog henne och tog även hennes pengar. Han är utskämd idag och jag får leva med att människor i flera år trodde jag var missbrukare lat otrogen elak dålig mamma sexgalen och psykiskt sjuk djurplågare som blivit sexuellt utnyttjad och avskedad. 


    det jag vill säga att sanningen kommer fram. Ta det skriftligt. Vittnen är en resurs. De här personerna verkar ju friska vid tex fikabesök.

    Kram och lycka till.

  • FannyN

    Jag vill att mitt inlägg tas bort. Jag ska byta tfn. Den är helt jävla dum i skallen


    Ta bort skiten. Jag mår piss. Den här historien rev upp massor. Jag har skrivit med medicin i kroppen och vill nu att det tas bo
  • FannyN

    Jag menade borderline när jag sa emotionell instabil personlighetsstörning. det har bytt namn. Men jag tror inte hon skulle ta att få en sån diagnos. Då blir det ju i hennes värld att den som gjort utredningen är galen. Men sjuk är hon. Diagnoser svävar liksom liten varandra jag hade en person som alla trodde var borderline. Jag jobbar med utredning inom rättspsykiatrin men det var en adhd asperger. 


    ja jösses du måste få ut henne med livet i behåll. Det kanske låter som jag är galen nu men dessa personer kan mörda av misstag, de blir så arga eller så ska de bara hota. Liksom att de ibland tar livet av sig fast det inte var meningen,

  • FannyN
    Anonym (Kämpar varje dag) skrev 2021-08-09 22:38:03 följande:
    Det är nog en del av det hela att skylla på depressionen är alltid en snuttefilt. Men jag tror väl som sagt att det är en annan problematik också som kanske är det stora problemet.
    Ja precis. Om du inte bryr diton det så ska du se att det blir självmord som blir nästa snuttefilt.
  • FannyN

    jag kännertill fall där de tagit dyra saker för det har inte kunnat utredas vems saker det var, det finns elaka människor som snor sin sambos kvittopärm.

Svar på tråden Är min sambo narcissist?