• Anonym (aaa)

    Min man ska börja gå ut med sin tjejkompis på jobbet, ok?

    Jag hade höjt ett ögonbryn om min man, som inte direkt har kvinnliga vänner, plötsligt skulle börja hänga ofta med en kollega efter arbetstid. Men visst, handlar de på riktigt enbart om draghjälp till träning så visst kan det funka. Men jag hade nog gärna mött henne också, vid något tillfälle, bara för att se hur samspelet mellan dem verkar vara. 

  • Anonym (aaa)

    Så han lipar och bönar och ber om att få fortsätta ha sms-kontakt med henne? Lite sjukt ärligt talat. Hur kan hon vara så viktig? Det finns massor med sätt att gå ut på promenader och få pushning i träning. Han kan ha en app, han behöver inte henne för det. Ja, han gillar henne helt klart men att han försökte få dig att tycka att det var du som var "knäpp" är klassiskt sätt att försöka vinkla bort fokus från sig själv. 

  • Anonym (aaa)

    TS, du får helt enkelt ha noggrann koll nu ett tag framöver. Märker du att han fortsatt har kontakt eller smyger med att han skickar sms till henne osv, så kan du vara helt säker på att han har någon slags crush på henne. Säkert kan det vara så att han inte gör mer än så, men det är illa nog att han så envist försökt framhärda i era diskussioner och inte förrän efter att du varit mycket tydlig, sagt att han inte ska träffa henne. 

    Du behöver ha en plan klar över vad du gör OM du inser att han fortsätter med detta trots sina löften. 

  • Anonym (aaa)
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-28 01:38:19 följande:

    han tycker jag är hemsk som anklagar honom och han har ju lämnat detta bakom sig.. han vill att jag drar. Han vill inte se mig mer


    Lite så där sa ett ex till mig runt en sak - men sen visade det sig att mina misstankar stämde. Att han blev arg och försökte få det till att jag var "polis" var ju för att han visste att han gjorde fel. 

    Har han sagt att du ska dra - kanske dags att göra det? 
Svar på tråden Min man ska börja gå ut med sin tjejkompis på jobbet, ok?