• Anonym (Lisa)

    Min man ska börja gå ut med sin tjejkompis på jobbet, ok?

    Jag hade nog också tyckt att det är lite konstigt. Varför inte gå ut med en killkompis? Han har väl vänner sen innan?

    Eller varför inte att ni två börjar att gå, som en gemensam hobby? Ta antingen barnen i barnvagnen eller be om barnvakt då, om ni har möjlighet till det.

    Promenader inbjuder till djupa samtal, det är därför det många gånger används som ett sätt att diskutera svåra/kniviga ämnen. Plötsligt är de nära varandra, han berättar allt för henne etc.

    Jag tycker att ni som småbarnsföräldrar verkligen behöver denna tid samman isåfall. Ni behöver båda komma bort från vardagslivets alla måsten och göra något tillsammans. Inte dela på er ännu mer.

  • Anonym (Lisa)

    Vad ledsamt att upptäcka att din man är en stor skit TS.

    Av det jag har läst nu så låter det som att han egentligen varit på väg ut ur förhållandet sen minst ett år. Han var på gång med henne redan för ett år sedan, men la ner det då (vad du vet). Han festar var och varannan helg. Nu är han på gång med henne igen, och denna gång tänker han inte vika sig. Förhållandet må ta slut, han ska prompt umgås med henne när han vill och hur han vill.

    Jag tycker att du ska sätta dig ner med honom vid ett lugnt tillfälle. Se till att barnen är hos en barnvakt. Prata igenom detta, både tjejen samt hans festande. Fråga vad han villl egentligen.

    Antingen tar han sitt förnuft till fånga, eller så kommer han bara att slingra sig, vända allt emot dig. Låt honom då gå. Förnedra dig inte mer. Jag förstår att det är fruktansvärt jobbigt, särskilt när ni har små barn. Men det går inte när den ena mest tänker på sig själv.

    Jag skulle nog även berätta detta för kollegans man. Så han vet.

  • Anonym (Lisa)
    VadSkaManSäga skrev 2021-08-13 16:35:28 följande:

    Nu får ni sitta ner i båten, han berättar ju iaf vad som sker och vad de skall göra.

    Skulle ha helt förståelse för all "skulle aldrig acceptera" om han redan hade börjat och gjort det utan att säga något.

    Mitt tips:

    Fråga och var nyfiken hur träningen gick för båda efter var involverad fast indirekt så får du iaf en bild av vad som sker hela tiden, skulle han börja vackla med med svaren då kan du börja fundera annars så uppmuntra alltid till träning ioch hälsa


    TS och mannen har nog gått förbi detta. Hur ska hon ställa sig till hans festande var och varannan helg då?
  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-14 18:21:02 följande:

    Har pratat i hop oss nu. Gjorde som råden jag fick att åka bort över natten som var? han ringde och grät.

    Han säger att han förstår nu och att han inte ska fortsätta träffas och skriva dagligen med henne. Självklart kommer de ha fortsatt kontakt på jobbet. Och tänker att de 40 timmarna i veckorna de spenderar tillsammans, kan de ändå stötta varandra i deras träning på arbetstid. .. men först ville han ändå att de skulle få fortsatta ha den här dagliga kontakten med sms då, men inte ses.

    Efter många om och men, att de kan såklart sms om det är något. Men behöver ju inte ha kontakt 24/7.

    Helst vill jag ju inte alls, men det förstår jag väl kanske att jag inte kan begära .

    Jag hoppas på att han pratar sanning denna gången och inte går bakom ryggen på mig gen.


    Jag vet inte... Hade inte haft en bra magkänsla efter det samtalet. Varför är hon så oerhört viktig för honom? Han låter i princip beroende av henne. Det låter inte normalt nånstans.

    Ska du fortsätta med honom så kanske du ska se till att träffa tjejen och hennes kille. Jag skulle vara rak och öppen då framför de tre och säga exakt hur ni pratat om detta och att din sambo är nästan besatt av henne.

    Skulle vilja se hennes och hennes killes reaktioner på detta.
  • Anonym (Lisa)

    Han verkar leva singelliv i familjelivet. Han går ut och festar nästan varje helg fast ni har småbarn. Han träffar kompisar när andan faller på. Han golfar. Nu ville han börja träna med kollegan. Han har smsat massor med henne vilket också tar tid och fokus från familjelivet.

    Han har verkligen mycket fritid för att vara en man med fru och barn?

    Om vi lägger kollegan åt sidan, är han verkligen något att ha i övrigt? Han låter inte särskilt engagerad i er familj. Ingen att luta sig mot när det stormar direkt.

    Och nu ska ni gå vidare med ett raserat förtroende er emellan.

    Jag tror att han är så jäkla van vid att bara tänka på sig själv och vad han vill att det inte ens föresvävar honom att han beter sig illa. Att tex skrikgråta till sin fru om att han absolut måste ha kvar möjligheten att smsa med kvinnliga kollegan... det är absurt. Men han förstår inte hur det uppfattas av dig. Han ser inte hur illa det är för dig som fru att få höra detta. För han ser aldrig din sida av saken.

  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-28 01:38:19 följande:

    Uppdatering!!

    Han lovade som sagt att inte skriva till henne privat.

    I kväll råkade jag titta .. han har tagit bort all med henne på chatten. Då blev jag misstänksam.

    Antingen är det sant eller så raderar han precis som innan? jag frågade. Han blev vansinnig

    Han har ju tagit bort henne nu. Jag borde ju fatta stg han gjort allt. I för att ta bort henne.

    Kanske sant.. men hur sjutton får jag tilllbaka tilliten?nu slängde han ut mig från sovrummet .. för han tycker jag är hemsk som anklagar honom och han har ju lämnat detta bakom sig.. han vill att jag drar. Han vill inte se mig mer


    Håll inte fast i någon som inte är värd att hålla fast i. Han har missbrukat det förtroende han hade, gång på gång. Låt honom gå.

    Han må skrika och gråta, anklaga dig för att vara polis och gud vet vad. Men vem är det som satt er i denna situation? Jo, han.

    Berätta för dina närmaste om hur han beter sig. Du behöver stöd. Han lär dessutom snacka skit om dig, allt för att dölja vad han gjort. Tar någon av hans släktingar eller vänner upp saken framför dig så ska du självklart säga din sida av saken. Skydda inte honom eftersom han aldrig skyddat dig.
  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-28 15:25:19 följande:

    Vi har inte pratat med varandra ännu. Han ser sur ut och säger inget, och jag har i för sig inte gjort det heller. Så han tycker fortfarande allt är mitt fel. Väntar på att ja ska säga förlåt antar jag. Men vi måste ju prata förr eller senare .. och då blir nog vägen skilda vägar..


    Jag förstår att det är jättejobbigt. Och det blir ännu jobbigare om ni går hemma och ska undvika varandra.

    Gå ut istället. Ta med dig båda eller ena barnet (eller gå själv för en gångs skull!) och träffa en kompis. Var borta länge. Likadant imorgon. Gå på bio, fika, åk hem till en kompis och prata av dig

    Visa att du är självständig och gör saker på egen hand. Han är så van att alltid veta var du är. Att du sitter och väntar på honom.

    Och dumpa honom!
Svar på tråden Min man ska börja gå ut med sin tjejkompis på jobbet, ok?