• Anonym (...)

    Min man ska börja gå ut med sin tjejkompis på jobbet, ok?

    Skulle aldrig acceptera att min man börjar träffa andra kvinnor. Varför skulle jag det? Så lättlurade människor är. Tjejkompis.. 

  • Anonym (...)
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-13 10:31:09 följande:

    Jag har träffat henne och hennes sambo. De har varit här för ett år sen . Kändes fortfarande inte bra efter middagen. Kan inte sätta fingret på vad.

    Det började redan då att de skulle ut. Men han avstod när jag berättade hur jag kände. Ett år senare så är vi på ruta ett i gen. Då har de redan hunnit bestämma detta utan att vi pratat först. Han antog väl att det är okej nu få


    Magkänsla är oftast subtila signaler på förändringar.

    Att man har trevligt alla fyra är inga garantier. Jag vet vissa som tom reser tillsammans med mannens tjejkompis och hennes man. Hon kan vara hemma hos dem när frun jobbar utan att frun bryr sig. En gång hade de precis bäddat sängen när frun kom hem lite tidigare än vanligt..
  • Anonym (...)
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-15 00:01:34 följande:

    Tack åter igen för alla era råd, Samt er engagemang. :)

    Tog tag i detta i gen efter era svar. Jag satte ner näven i bordet. Och sa att jag vill att de inte har kontakt utanför jobbet.

    Han säger att han förstår nu och lovar att detta inte ska hända i gen.

    Skönt kände jag först. Men nu tvivlar jag på om det kommer att räcka. Hur ska jag kunna lita att det inte händer i gen.. att han fortsätter i smyg. Vet inte än. Rädd för att bli sårad, men jag älskar honom verkligen!


    Han har redan gjort bort sig. De träffas redan 40 tim/veckan och så försöker han att spela skön med din tillåtelse. Så lågt..
    Klart han har känslor för henne. Annars smiter man inte iväg och lämnar barnen.
  • Anonym (...)

    Jag kan sätta mitt huvud på att fick du se smskonversationen skulle du få din magkänsla bekräftad. Om jag var du skulle jag kolla den utan hans vetskap.

  • Anonym (...)
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-28 09:02:05 följande:

    Tack för era svar!

    Jag ska ut och gå nu, behöver rensa tankarna.

    Han ligger fortfarande och sover.

    Han kommer tycka att jag förstörde kvällen som drog upp detta just i går. Han säger ju själv att jag är en som polis när han blir sur då. Så kanske dags att ta steget??


    Det är helt meningslöst att tjata och fråga, du pajar bara för dig själv. Var smart och säg absolut ingenting annars blir de bara duktiga på att radera och kallar dig sjukligt svartsjuk. Ta reda på sanningen själv så slipper du grubbla. Sen kan du be honom dra åt helvete och se hans dumma min när du vet allt.
  • Anonym (...)
    Anonym (S) skrev 2021-08-28 11:28:24 följande:
    Sanningen kommer kanske aldrig fram med obestridliga bevis. Om killen är så smart att han börjat radera deras konversationer så är det extremt liten chans. Ts kan ju knappast börja stalka honom runt stan liksom.

    Som han beter sig är bevis nog, vem sätter sig och lipar för att man inte får umgås med en kollega på fritiden...? Ingen. Det är inte en normal reaktion. Och som han beter sig nu också är ju rätt märkligt, att slänga ut sin egen fru från deras gemensamma sovrum och säga åt henne att hon ska dra. Även om han inte gjort nåt just de senaste dagarna så har han sedan allt det här börjat betett sig hur konstigt som helst. Allt talar för att han är kär i sin kollega.

    Oavsett om ts lämnar honom nu eller senare kommer han se dum ut, men jag tror hon slösar sin tid, särskilt om hon ska invänta nåt slags bevis, som kan ta månader eller hur lång tid som helst och då blir hon bara ännu mer sårad om hon hittar något mer.
    Jo fast det är bättre att få veta så mycket det går och det går snabbare än flera månader om man är smart. Mitt tips är en keylogger på datorn och eller mobilen. Sen är det klart. 
  • Anonym (...)
    Anonym (S) skrev 2021-08-28 14:21:05 följande:
    Det håller jag med om! Jag undrar mer hur mycket man egentligen kan få fram om man snokar ordentligt, med tanke på att han verkar sopa spåren efter sig numera.

    Keylogger, märker man inte om det finns sånt installerat på ens mobil/dator? Nån symbol som syns eller liknande. Dyker upp i installerade appar osv.
    Det finns appar som är gjorda för att inte synas. Viktigt att radera sökhistorik och downloads efteråt bara.
  • Anonym (...)
    Anonym (S) skrev 2021-08-30 06:54:59 följande:
    Det är inte heller lagligt... Tänk vad ts man skulle gå i taket om han skulle upptäcka det, eller om hon skulle konfrontera honom med sanningen! För låt säga att hon hittar bevis, bestämmer sig i all tysthet att skiljas, han kommer så klart undra och fråga en massa och till slut kommer ts inte kunna hålla sig, och DÅ bryter helvetet loss.
    Varför skulle det vara värre än att vara otrogen?
  • Anonym (...)
    Anonym (S) skrev 2021-08-30 11:10:46 följande:
    Ja varför skulle lagbrott vara värre.... Tänk efter några varv till så kommer du nog på det.
    Nu är det ett förhållande det gäller och reglerna där. Även oskrivna. Att ljuga och vara otrogen väger en aning tyngre än att ta reda på sanningen själv.
  • Anonym (...)
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-30 19:07:25 följande:

    Hej i gen!

    Vill tacka för alla svar, tips och råd!

    Vi har pratat lugnt och sansat här hemma. Vi har kommit fram till att vi avslutar relationen. Vi är överens och även om det känns väldigt jobbigt, så också en lättnad. Han verkade väl också känna att han ville detta. Så kanske det varit ett tag, men ingen vågat ta steget. Han säger fortfarande att inget hänt . Hur som helst så ska jag försöka lägga det bakom mig nu, och finna en väg framåt.

    Kram och åter i gen tack!


    Vad är anledningen till avslutet efter 20 år och med småbarn? Enligt honom? Enligt dig?
Svar på tråden Min man ska börja gå ut med sin tjejkompis på jobbet, ok?