• Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 08:20
    10444 visningar
    186 svar
    -5 +3
    186
    10444

    Min man ska börja gå ut med sin tjejkompis på jobbet, ok?

    När du skrev i titeln att de ska börja "gå ut" så låter det som att de ska dejta. Det är det ju inte alls frågan om!

    Du får faktiskt se till att jobba på dina känslor här.

  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 09:49
    #9
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-13 09:31:47 följande:

    Tack för era svar. Haft dålig magkänsla från början.

    Men jag hoppas den är fel. Jag brukar inte vara svartsjuk. Jag menar han får vara ute varje helg och festa, inte ett dugg svartsjuk. Även om det är tråkigt.

    Men ja jag vet, jag ska jobba med mig själv.


    Du är ok med att han är ute och festar varje helg, men inte att han vill träna med en kompis/kollega. Det känns för mig motsägelsefullt, man vet ju att alkohol ofta sänker graden av självkontroll så där skulle det väl finnas större risk för otrohet i så fall. Särskilt med tanke på att de på krogen ofta är människor han antagligen inte kommer att träffa igen, alltså slipper riskera att avslöjas.
  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 09:49
    #11
    Anonym (S) skrev 2021-08-13 09:49:03 följande:
    Du är ok med att han är ute och festar varje helg, men inte att han vill träna med en kompis/kollega. Det känns för mig motsägelsefullt, man vet ju att alkohol ofta sänker graden av självkontroll så där skulle det väl finnas större risk för otrohet i så fall. Särskilt med tanke på att de på krogen ofta är människor han antagligen inte kommer att träffa igen, alltså slipper riskera att avslöjas.
    Eller ja, krogen. Kan så klart vara hemmafester han är på också, men fortfarande så ökar ju alltid risken för otrohet när det är alkohol inblandat.
  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 14:09
    #31
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-13 14:06:30 följande:

    Tack för alla era svar och råd.

    Har sagt vad jag tycker nu till han.

    Får som svar att jag borde söka hjälp för min svartsjuka.

    Det är en helt vanligt vän, bara att hon råkar vara en vän.

    Om jag mår så dåligt så kanske det är bäst att bryta


    Det kan säkert finnas saker du behöver bearbeta, det behöver alla. Men det du först behöver söka "hjälp" för är er relation. Familjeterapi eller skilsmässa, det är valen. Att fortsätta en relation som den är nu kommer inte bli bra.
  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 15:02
    #42
    +2
    Anonym (Inte allvarligt ännu) skrev 2021-08-13 14:36:57 följande:

    Är en sådan situation som man tror kan leda till något, men man inte får förhindra för då är man en svartsjuk, kontrollerande häxa. Vilket den andra kvinnan mycket väl vet och kommer använda mot en. Så man måste avvakta och hoppas på det bästa fast det äter upp en inifrån.

    Så avvakta tills det blir lite värre och sedan sätter du ner foten ordentligt.


    Man kan också sätta ner foten redan nu och tala om att man inte är ok med att han går bakom ens rygg och bestämmer sig för att träna med en tjej fast han vet att ts inte är ok med det och att han låtit henne tro att de inte skulle göra det. Han ljuger, går bakom ryggen, det väcker väl mer misstankar än att jogga med en kollega.
  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 15:21
    #46
    +2
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-13 15:11:20 följande:
    Han har redan gjort sitt val. Han har sagt att han tänker fortsätta med detta. För han gör inget fel. Och han behöver henne nu för att pushas i sin träning. Jag sa att vi alla 4 kan gå då en gång i veckan. Men då sa han att hennes kille inte vill med.

    Då blir det vi 3.

    Hur som helst så har han gjort sitt val tydligt..

    Jag vet inte vad jag ska välja ?
    Det är alltid svårare när man har barn, men tekniskt sett är det inte du som ska välja. Han har redan valt. Henne. Så snuttigt att han "behöver" henne. Bull shit. Det finns personliga coacher som skulle funka lika bra.

    Bara det att han gör det här fast det får dig att må dåligt säger allt. Jag skiter i hur obefogat svartsjuk man kan vara, en partner som inte respekterar ens mående är värd mindre än vatten. En sån här sak ska man kunna diskutera som vuxna människor, men han vill inte det. Han går sin väg.

    Du skulle kunna ställa ultimatum, du skulle kunna pressa honom till terapi, du skulle kunna kämpa på olika sätt för att tvinga honom dit du vill, men vill man verkligen ha en relation på en sån grund...? Läste att relationer är lite som en fis, om man måste pressa fram det är det antagligen skit.

    Beställ personbevisen från Skv redan idag, det kan man göra online. Det är ändå ett halvårs betänketid om man har barn så han kanske kommer till sans under tiden. Men hans agerande och attityd är extremt frånstötande så även om ni skulle fortsätta kan jag garantera att det här inte är sista gången ni kommer bråka om den där kvinnan, och det kommer säkert dyka upp andra problem också. I slutänden skiljs ni ändå, men har dragit ut på det i flera år i onödan, eller hur lång tid det nu tar.

    Och som du säger. Han har redan gjort sitt val tydligt.
  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 15:23
    #48
    +1
    Anonym (Löjlig?) skrev 2021-08-13 15:11:20 följande:
    Jag vet inte vad jag ska välja ?
    Vad är dina val egentligen? Att acceptera att han går bakom din rygg, ljuger, förminskar dig, skiter fullständigt i dina känslor och umgås med andra kvinnor på ett sätt som inte är ok för dig? Eller skilsmässa.

    För det är bara så. Acceptera eller gå. Bråka mår ingen bra av, så det måste i vilket fall som helst sluta.
  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 15:30
    #52
    Anonym (Lisa) skrev 2021-08-13 15:27:41 följande:

    Jag tycker att du ska sätta dig ner med honom vid ett lugnt tillfälle. Se till att barnen är hos en barnvakt. Prata igenom detta, både tjejen samt hans festande. Fråga vad han villl egentligen.

    Antingen tar han sitt förnuft till fånga, eller så kommer han bara att slingra sig, vända allt emot dig. Låt honom då gå. Förnedra dig inte mer. Jag förstår att det är fruktansvärt jobbigt, särskilt när ni har små barn. Men det går inte när den ena mest tänker på sig själv.

    Jag skulle nog även berätta detta för kollegans man. Så han vet.


    Mycket klokt skrivet!

  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 15:47
    #55
    Anonym (Casanova) skrev 2021-08-13 15:33:53 följande:
    Vad tror du oddsen är för att han inte redan legat med henne?

    Om han är ute var och varannan helg och dessutom har medgett att han träffat henne i smyg. Behöver inte vara så att han gjort något redan. Men oddsen är inte jättehöga.
    Oddsen är snarare större att han legat med en annan tjej under nån av de där festkvällarna han har hela tiden. Att han vill ut och träna med kollegan tyder snarare på att han inte gjort legat med henne, för mig blir det inte en logisk ordning att gå från sex till att bli träningspartners.
  • Anonym (S)
    Fri 13 Aug 2021 16:06
    #58
    +1
    Anonym (Casanova) skrev 2021-08-13 16:00:06 följande:
    Du har en poäng, medges...

    Möjligen att kunna hålla henne lite officiell. Knepigt att träffa någon i smyg så ofta.
    Sant. Vad jag har läst av otrohetsaffärer på FL så verkar en del tycka att det är idealiskt att ta någon man redan har i sin närhet, just för att misstanken skulle vara mindre då.
Svar på tråden Min man ska börja gå ut med sin tjejkompis på jobbet, ok?