• Veneria

    Ruvare augusti 2021

    Stort grattis till er som plussat!


    Emplan23 skrev 2021-08-18 22:07:36 följande:

    Jag hoppar in i denna tråd! Ruvar idag dag 2 med ett 6dagars från frysen! Ruvade en färsk 5dagars i juni som inte tog sig. Håller tummarna hårt nu! Ska ha mens om 8 dagar om den kommer, alltså RD 10, testdag på dag 18.. hoppas hoppas! Senast kom mensen på korrekt dag när de inte tog sig. Tar inte detta sig så blir de omgång 2 med sprutor.


    Har typ samma situation som dig! Satte idag in en 5-dagars från frysen i naturlig cykel efter att ha gjort första IVF:en innan sommaren (också då med blastocyst som inte tog sig). Har testdag om 12 dagar = 31/8. Men känns väldigt långt fram? Har ganska kort lutealfas så ska ha mens redan om 7 dagar enligt natural cycles. Kan det ens ha hunnit fästa tills dess liksom undrar jag....

    Men har du testdag på RD18 alltså? 
  • Veneria
    Miss Matilda skrev 2021-08-20 07:19:13 följande:

    Konstigt att man ska ha testdag så långt fram... Jag har 14 dagar. Men BIM var RD9. Nu kan iofs extra progesteron (ex Lutinus) skjuta fram mensen så att man fåren längre lutealfas än man brukar. Har man testdag 18 dagar efter lär man dock hinna få mensen till dess om man inte är gravid. De flesta får nog innan 14 dagar också.

    Idag är jag på RD10. Fick "Gravid 1-2 veckor" på digitala testet. :D


    Vad roligt, stort grattis!
  • Veneria

    Uppdatering från mig:

    RD7 här efter FET av blastocyst i naturlig cykel. Har beräknad mens idag enligt min app och har de två senaste dagarna haft spottings (vilket jag alltid brukar ha ett par dagar innan mens). Hade gett upp hoppet, men tog ett test nu och ser då ett svaaaagt streck. Vet inte riktigt hur man ska tolka detta då? Får väl se om mensen kommer under dagen och ta ett nytt test imorgon bitti på morgonurinen i guess.

  • Veneria
    Kronärtskocka skrev 2021-08-27 06:20:20 följande:

    Veneria: Hoppas testet blivit tydligare idag. Såg hoppfullt ut!

    Johannnna: Denna omgång blev det ett embryo att återföra. Inget till frysen.

    RD 11 idag och testet var helt blankt. ( Jag behöver tjuvtesta för att ta in besvikelsen i steg.) Klinikens testdag är på måndag, så visst kan jag ha ett litet hopp kvar så länge mensen inte kommit. Men det är inte stort. Växlar mellan att deppa över det som inte blev, det som inte blir och att livet ville annorlunda. Närmar mig tanken på äggdonation allt mer. ( Kan låta konstigt för er i parrelation att ge upp mina ägg så tidigt. Men som ensamstående har jag krasst ekonomiskt inte råd med så många mer försök att jag behöver fundera över vilken behandling som med störst chans leder till ett barn. Önskar jag börjat med syskonförsöken tidigare. Men det ändrar ju inget nu. )


    Så himla trist. Känner igen de där känslorna! Hur många försök har du gjort hittills? 
  • Veneria


    RD8 idag och positivt?!! Har dock haft spottings de tre senaste dagarna från och till, som jag alltid brukar ha innan mens... BIM igår, men ingen mens ännu. Vet inte vad man ska tro. Någon som har erfarenhet av positivt test samtidigt som spottings???
Svar på tråden Ruvare augusti 2021