• Emplan23

    Ruvare augusti 2021

    Jag hoppar in i denna tråd! Ruvar idag dag 2 med ett 6dagars från frysen! Ruvade en färsk 5dagars i juni som inte tog sig. Håller tummarna hårt nu! Ska ha mens om 8 dagar om den kommer, alltså RD 10, testdag på dag 18.. hoppas hoppas! Senast kom mensen på korrekt dag när de inte tog sig. Tar inte detta sig så blir de omgång 2 med sprutor.

  • Emplan23
    Veneria skrev 2021-08-19 16:39:34 följande:

    Stort grattis till er som plussat!

    Har typ samma situation som dig! Satte idag in en 5-dagars från frysen i naturlig cykel efter att ha gjort första IVF:en innan sommaren (också då med blastocyst som inte tog sig). Har testdag om 12 dagar = 31/8. Men känns väldigt långt fram? Har ganska kort lutealfas så ska ha mens redan om 7 dagar enligt natural cycles. Kan det ens ha hunnit fästa tills dess liksom undrar jag....

    Men har du testdag på RD18 alltså? 


    Jag ska ha min mens om 7 dagar om de inte blir nå vilket är på RD 10, men har testet dag 18 ja. Känns så galet sent! Men har haft så mycket halsbränna idag! Har aldrig det annars! Är galet trött med men de va jag i somras med när jag tog cyclogest och de va en biverkning.
  • Emplan23
    Johannnnna skrev 2021-08-24 23:21:05 följande:

    Försenad mens pga Lutinus menar jag alltså ????


    Man klickar på kugghjulet och citera :)

    Jag har haft fullt upp med 60 timmars arbetsvecka sedan förra veckan, så inte hunnit tänka under dagarna så det har varit skönt! I somras testade jag två dagar innan BIM, denna gång tänker jag nog testa på lördag som är RD 12 om inte mensen kommer. Ska du tjuvtesta?

    Men har idag och igår haft såna spänningar i magen! Så man blir helt tokig på om de är mensvärk eller inte.. fick ingen känning att mensen va på g sist, då dök den upp som gubben i lådan på rätt dag bara. Men kände så extrem magkänsla typ 4 dagar innan att de inte tagit sig.
    Kronärtskocka skrev 2021-08-25 19:47:50 följande:

    Hoppas inte det kommer någon mens här heller. Då det är första försöket vet jag inte heller hur min kropp reagerar på lutinus. Om mensen blir senare eller inte. Denna väntan är iaf väldigt seg och deppig. Har svårt att tro att det kan bli något. Chansen att lyckas är ju mycket mindre än att göra det?


    jag tar cyclogest och min mens kom på beräknad dag förra omgången som var första försöket för oss.
  • Emplan23
    Veneria skrev 2021-08-26 12:29:39 följande:

    Uppdatering från mig:

    RD7 här efter FET av blastocyst i naturlig cykel. Har beräknad mens idag enligt min app och har de två senaste dagarna haft spottings (vilket jag alltid brukar ha ett par dagar innan mens). Hade gett upp hoppet, men tog ett test nu och ser då ett svaaaagt streck. Vet inte riktigt hur man ska tolka detta då? Får väl se om mensen kommer under dagen och ta ett nytt test imorgon bitti på morgonurinen i guess.


    Håller tummarna!!!
  • Emplan23
    Johannnnna skrev 2021-08-25 23:45:04 följande:

    Det är bra att ha annat att tänka på ibland :)

    Jag tror inte vi kommer tjuvtesta, dels för att min sambo är lite mer neutral till väntan (han tänker nästan inte på det alls) och för att jag inte vill behöva tolka svaga test och få griller i huvudet. Men testdag är på RD13 så inte så jättelångt bort.

    Typiskt det där med mensen, verkligen helt opålitlig ibland. Jag hoppas att den kommer på rätt dag om den skulle behaga dyka upp så att man vet.

    Vad gör cyclogest för något?


    Cyclogest är vagiatorer, ska väll hjälpa slemhinnan att ta emot eller så tror jag!

    Här har iallafall mina magspänningar släppt och ingen mens idag iallafall! Så ännu finns hoppet! Sambon här hemma kollar nu varje dag hur de känns i magen och om mensen håller sig borta, flera sms om dagen när vi är på jobbet. Min testdag är ju på dag 18! Galet länge. Men eftersom många har tidigare så tänker jag att runt dag 12 borde de visa ett resultat som stämmer.
  • Emplan23
    Johannnnna skrev 2021-08-26 20:42:14 följande:

    Undrar vad det är för skillnad på Cyclogest och Lutinus då.

    Mm okej, ja ännu finns hoppet! Det borde visa på dag 12, absolut.


    Det har jag ingen aning om :)

    Ingen mens heller idag! Så hoppet lever ännu! Men är så nervös för att testa!

    Men jag orkar verkligen inte vänta till fredag om en vecka?
  • Emplan23
    Veneria skrev 2021-08-27 08:36:14 följande:

    RD8 idag och positivt?!! Har dock haft spottings de tre senaste dagarna från och till, som jag alltid brukar ha innan mens... BIM igår, men ingen mens ännu. Vet inte vad man ska tro. Någon som har erfarenhet av positivt test samtidigt som spottings???


    Men wow!! Grattis! Hoppas det håller i sig!! Finns ju många som blöder trots graviditet så det är nog inte omöjligt!!
  • Emplan23
    Johannnnna skrev 2021-08-30 10:35:12 följande:

    Testet är positivt, jag är gravid! Efter 2,5 år så är vi gravida för första gången! Svårt att ta in, och nu vill man bara att 12 veckor ska gå. Men så lättade vi är!


    Men åååå!!! Grattis!!!
  • Emplan23

    Och där kom mensen på RD 16, två dagar innan testdag.. nya tag med sprutor om en månad då. Jäkla helvetes skit!

  • Emplan23
    IVF2021 skrev 2021-09-01 12:21:20 följande:

    Åh :(. Jäkla mens! Ledsen för din skull. Bara att bryta ihop och så småningom ta sig samman igen. Men mensen har varit många dagar sen?! Du hade väl BIM för flera dagar sen?


    Truuly skrev 2021-09-01 12:21:48 följande:

    Åhhh beklagar <3 Har du tagit nåt test hittills? Har för mig att du hade bim för flera dagar sedan? Kanske finns en chans att detta inte är en vanlig mens?


    Jag hade BIM i torsdags, så den var 6 dagar sen..

    RD16 idag, ska ta ett test imorgon dagen innan testdag för att bekräfta de bara.

    Hoppet känns ute nu för denna sväng.
  • Emplan23
    IVF2021 skrev 2021-09-01 14:49:58 följande:

    Har du tagit Lutinus? Annars kan man ju undra vad som gjort mensen så sen? Känns ju som något måste hänt i kroppen!


    Har tagit cyclogest, tog de även i juni men då kom mensen på beräknad dag.

    Ska ta test ikväll morgonbitti tänkte ja, hade tänkt vänta till lördag eftersom jag inte ville testa innan jobbet på fredag. Men nu kan jag lika gärna ta testet imorgon eftersom jag redan brutit ihop en gång nu idag på jobbet.
  • Emplan23
    Truuly skrev 2021-09-01 14:54:46 följande:

    Tycker det är lite klurigt detta med testdagen. En del kliniker har testdag på rd12 och en del upp till rd18.

    Förra gången testade jag plus på rd10. På rd 14 var testet negativt och dagen efter kom blödningen. Om min klinik hade testdag på rd15 tex, och utan att tjuvtesta, så skulle jag inte ens fått veta att det var ett tidigt missfall jag hade fått. Bara att veta att det hade fäst är ju ett steg i sig.


    Håller med om det där med testdag, så konstigt att det kan skilja en vecka mellan olika kliniker..
Svar på tråden Ruvare augusti 2021