Inlägg från: florens91 |Visa alla inlägg
  • florens91

    BF maj 2022

    Hej! Grattis till din graviditet! Tråkigt med tidigare missfall.. Håller tummar och tår för att det går vägen denna gång för dig :) Jag plussade igår och skulle gärna vara med i en Facebookgrupp lite längre fram när vi hunnit berätta för familj och de närmsta :)

  • florens91

    Hej allihopa! Tyvärr fick jag ett missfall idag, kan inte vara annat. Är så ledsen, men ändå bra att det hände så pass tidigt (v 5). Kan man bli gravid ganska snart igen efter ett missfall? Hur länge blöder man? Jag behöver väl inte kontakta vården om jag själv inte har stora besvär? Lycka till alla ni andra <3

  • florens91
    Anonym (Äntligen) skrev 2021-08-22 19:10:44 följande:

    Beklagar :( aldrig roligt när det händer men skönare för både psyket och kroppen när det sker tidigt om det ändå måste ske. Men det gör det inte mindre ledsamt.

    När jag fick mf så blev jag gravid på första ägglossningen två veckor senare så det behöver inte ta så lång tid att bli gravid igen. Men efter mitt senaste ma så har vi försökt rätt många månader och det tog längre tid för kroppen att återhämta sig och cykeln att bli normal igen. Så kan skilja sig rött mycket från gång till gång.


    Tack! Okej okej.. Kanske att kroppen inte riktigt är redo snabbt ifall man haft missfall, vet inte? Samtidigt har jag läst att det kan vara lättare att bli gravid direkt efter missfall. Men ska man räkna missfallet som mens och därmed att ÄL bör komma ca 2 veckor senare? Eller ska man hålla på med ägglossningsstickor direkt efter att man slutat blöda? :o
  • florens91
    Mamma91a skrev 2021-08-23 11:56:49 följande:

    Beklagar mf. Du kan försöka redan direkt efter om inga komplikationer uppkommer. Jag tänker att det är skönare med tidigt mf än sent. Du behöver inte kontakta vården. Dom kan inte se något ändå.


    Okej! Tack för svar :)
  • florens91
    Anonym (Äntligen) skrev 2021-08-23 13:38:49 följande:

    Jag fick äl drygt två veckor efter jag började blöda. Blödde som en riklig mens i 5 dagar och sen va det som vanligt. Men vill du va säker på när äl är så är det ju lättare med test.

    Men ni kan köra på direkt om ni känner er redo för det :) lycka till! <3


    Okej :) Tack för svar! I vilken vecka hade du ditt mf? Tror det blir att köra på direkt sen!
  • florens91
    Um Hamza skrev 2021-08-23 14:19:31 följande:

    Hej :)

    Gjorde ett positivt test i lördags bf 30 april :)

    Tråkigt att läsa om era missfall. Detta blev min andra ägglossning efter ett missfall i somras. Vi hann börja planera lite med jobb och föräldraledighet, alltid jobbigt med sånt! Man blir ju nervös, men läste någonstans att det är ovanligt med flera missfall på rad, så ska försöka hålla fast vid den tanken :) Nu kan min 10-månaders kille få använda sin "jag ska bli storebror" - tröja :)


    Stort grattis! :) <3
Svar på tråden BF maj 2022