Inlägg från: Rewner |Visa alla inlägg
  • Rewner

    BF maj 2022

    Hej! Ny medlem här efter att ha läst i tråden några veckor. Jag väntar mitt och sambons första barn med BF 14 maj enligt senaste mensen. Tror dock att jag blev gravid lite tidigare än vad det indikerar eftersom jag hade en blödning 22 augusti som jag så här i efterhand tolkar som en nidblödning så då borde jag ju haft ägglossning lite tidigare än så. Har inte haft direkt koll på ägglossning mer än vad som beräknats utifrån min hyffsat regelbundna mens. Vi får väl se vad som sägs efter ultraljudet i vecka 12. 

    Har mest känt av trötthet så här långt och känner väl i allmänhet lite som en "bluff". Att jag liksom inte är gravid på riktigt utan att det bara är hittepå. Får hoppas att den stannar och att det kommer kännas verkligare efterhand. 

    Det känns iaf väldigt spännande detta och det är ju en helt ny resa som vi ger oss ut på nu. Intressant att få följa er som är i samma stadie så att säga.

  • Rewner
    Kiwikiwi skrev 2021-09-22 16:15:36 följande:
    Grattis! :) håller med om att de känns som en bluff, vi valde att berätta för ett par familjemedlemmar nu i helgen och ett tag hade jag lite panik av att de verkligen kändes som att vi ljög och hittade på på graviditeten haha.

    Jag hoppas också att känslan blir annorlunda efter v. 12 och jag hoppas verkligen så mycket för allas skull att vi alla ska få uppleva en fullbordad graviditet <3
    Tack! Och detsamma förstås!

    Hur kändes det med det efter att du berättat? Vi var på väg och skulle berätta för de närmsta igår (det blev inte av olika anledningar) och jag fick också kalla fötter för att det kändes som att vi bara hittar på. Men tänker samtidigt också att det kanske känns verkligare efteråt.
  • Rewner
    Summertime skrev 2021-09-23 10:12:16 följande:

    Känner mig så ledsen. Tänkte berätta för min syster om min graviditet idag för att kunna få lite tips och så eftersom har egna barn och detta är mitt första. Ville inte säga direkt utan skrev och frågade om hon ville veta en hemlighet och det enda hon svarade var ?är du gravid eller? Då är det väl väldigt tidigt i så fall?. Skrev bara att det inte handlade om det. Orkar inte negativiteten, jag vet att det är tidigt, jag har själv en stark oro för missfall men man kämpar med att ändå försöka glädjas och att då höra det utifrån, att hon inte blev glad för fem öre? Usch blev så ledsen.


    Så tråkigt att hon gjorde dig ledsen, men blir ju också lätt missförstånd när man skriver. Hon kanske inte alls hade missfallsrisk i åtanke. Har du någon annan som du känner förtroende för och vill bolla med så kanske det känns bättre att berätta för den först istället nu.
  • Rewner

    Vår resa fick tyvärr ett tidigt slut så här kommer det inte bli barn i maj. I fredags började jag blöda och fick "mensvärk". På något konstigt sätt så känns missfallet lika overkligt som graviditeten i sig.

    Hoppas det kommer gå bra för alla er andra!

Svar på tråden BF maj 2022