Inlägg från: SunshineWonders |Visa alla inlägg
  • SunshineWonders
    Juli1990 skrev 2021-09-21 15:29:09 följande:

    Hur tänker ni alla som är tidigt i graviditeten kring missfallsrisken? Hur ska man kunna koppla bort oron? Jag blir snart galen.. Är bara i vecka 4+5 och jag vill bara att tiden ska gå fort framåt, känns så himla långt fram! Jag ska prata med BM på mitt första besök i nästa vecka kring tidigt VUL/UL. 


    Jag har oroat mig så extremt mycket. Varannan dag har jag varit övertygad om att det är ett missfall på gång. Och sen varannan dag har jag återfått hoppet. Vet inte om det är ett bra tips egentligen, men jag har stängt av mycket av känslorna. Orkar inte med den känslomässiga bergodalbanan. Och dagarna går nu mycket lättare och jag fungerar bättre i vardagen.
  • SunshineWonders

    Hej! Jag fick äntligen se min lilla minibebis på KUB ultraljudet igår. Och allt såg bra ut!! Och mitt bf blev framflyttat en vecka, så nu vågar jag tro på den här graviditen!. :)

    Finns det en privat Facebook grupp? Hur kan jag bli inbjuden till den?

  • SunshineWonders
    Anonym (Bebis2) skrev 2021-11-10 22:07:09 följande:

    Grattis va härligt! :) Känns lite mer verkligt efter KUB. Men helt ärligt tänker jag typ inte på att jag är gravid, haha.

    Skriv till Crazzy så får du inbjudan till Facebookgruppen.


    Ja, VERKLIGEN! Jag har inte heller tänkt så mycket på att jag är gravid, då det känns som en liten chock att det faktiskt finns någon liten där. :D Har du gjort KUB ännu (om du vill göra det)?

    Tack! Jag skickar ett meddelande till henne.
Svar på tråden BF maj 2022