Inlägg från: parnordqvist |Visa alla inlägg
  • parnordqvist

    Hur svårt ska det vara??

    Anonym (Goddag) skrev 2021-08-25 10:17:04 följande:
    Så sant
    Jag tror att sex mellan kvinnor är det bästa sexet man kan ha som människa. Ni har en hel verktygslåda av orgasmer och eftersom ni vet hur ni ska stimulera varandra så skulle ni troligen ha sex från sjunde himlen varje gång. Den kvinnliga orgasmförmågan är avsevärt bättre på så sätt att den är så mångsidig.
  • parnordqvist
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-08-27 07:56:13 följande:
    Helt ointressant - det fattas en kuk. För mig och många kvinnor är penetrering jätteviktigt. Vet hur vi ska stimulera varandra? Kvinnor är extremt olika, jag skulle inte ha en aning om hur andra kvinnor vill bli smekta/slickade etc. Det är inte direkt så att alla funkar på samma sätt
    Har läst att 8 av 10 kvinnor inte får orgasm via penetrering men det måste ha ett värde i alla fall då? Bara ni kvinnor kommer igång med ert sex så är det som jag skrev, en skatt. Jag är så avundsjuk på er klitoris, en mycket stark känsla hos mig. Alla människor skulle ha en njutningspunkt som motsvarar klitoris. Man har hört talas om penisavund, men klitorisavund har jag inte hört något om. Finns det? Det var Sigmund Freud som lanserade penisavund har jag för mig, men han var väl inte att lita på, kanske.  
  • parnordqvist
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-08-29 21:01:54 följande:
    Det går utmärkt att stimulera klitoris samtidigt som man blir penetrerad. Penetreringen stimulerar ju en massa ställen/punkter samtidigt. Jag får kombinerade orgasmer när jag blir penetrerad och får klitoris stimulerad samtidigt- sjukt sköna
    Låter underbart! Klitoris och kvinnans alla andra känsliga punkter kan inte överträffas. Själv har jag köpt kvinnliga vibratorer att testa för min egen njutning. Det blir väl skapligt med en av dem, som jag har direkt mot ollonet och gör cirkulerande rörelser. Mycket bättre än när jag var yngre då orgasmen inte kändes alls nästan. Men sen att få ha sex med någon på riktigt är avlägset av många anledningar. Jag är ju oskuld. Bert Ljung sa att han var "den siste oskulden" vid 14 eller 15 års ålder, men jag blir 50 nästa år och måste vara den siste oskulden på riktigt, känns det som. Jag blir ledsen av det här ibland. Man känner bara hur fullständigt oduglig man är. Och försiktig, för försiktig. Är ingen alfahanne alls.
    Familjeliv är en kanal där jag skriver om det här emellanåt. Vi kanske har pratat om det tidigare, jag är osäker. Beklagar i så fall.
Svar på tråden Hur svårt ska det vara??