Inlägg från: Anonym (Casanova) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Casanova)

    Känns som att vi nått botten!

    Anonym (Star2) skrev 2021-08-31 09:24:17 följande:

    Börjar tänka att han träffar någon annan som är bättre och att det är slut för alltid. Börjar kolla hans insta och fb ifall han lägger till någon ny. Det gör för ont! Vill inte att han ska gå vidare så lätt! Men tror att vi är där nu, att han känner att det är skönare att vara ensam än med mig där han hela tiden måste tänka på ifall barnen är jobbiga eller inte.
    Vill ju inte förlora honom, eftersom han är en bra man. Han klarar bara inte av att man någonsin säger något om hans barn, hur oförskämda de än är! 


    Andras ungar är värst. De flesta har mycket sämre tålamod med andras ungar än sina egna små änglar. Men med det sagt... Ungar är ungar. Även väluppfostrade ungar beter sig illa emellanåt. Särskilt hemma. När barn är borta brukar de flesta vara bättre på att uppföra sig. Det är blygheten som gör det. Sen ska det så klart finnas gränser och konsekvenser för hur barn ska bete sig även hemma.

    Står han verkligen för total anarki i hemmet?

    Är det inte så att du kanske har lite orimliga förväntningar på hur barnen ska vara och bete sig? Möjligen som små vuxna?

    Ni kanske får hitta något mellanting. Kompromissa så att båda blir lite missnöjda.


Svar på tråden Känns som att vi nått botten!