• Anonym (qqq)
  Tis 31 aug 2021 10:15
  2213 visningar
  156 svar
  156
  2213

  Känns som att vi nått botten!

  Som jag förstår det har problem funnits ända sen du flyttade in? Det ÄR väldigt svårt att flytta in i ett befintligt hem med barn. Det bästa hade nog varit att ni startade med något helt nytt, för att ni vuxna skulle bli mer jämlika så att säga.

  Men sen är det hans barn, du är "bara" en extra vuxen men det blir förstås ohållbart när man har så olika syn på hur en familj ska fungera tillsammans. 

  Det bästa hade absolut varit att ni inte hade flyttat ihop utan varit just särbo, och haft de där mysiga barnlösa veckorna. Kan han inte gå med på det är nog enda lösningen att ni gör slut. 

 • Anonym (qqq)
  Mån 20 sep 2021 09:16
  Anonym (Star2) skrev 2021-09-09 10:43:49 följande:
  Jag vet!! Jag försöker få honom att tänka tillbaka när han sa till mig ifrån början att barnen aldrig mer ska få förstöra ett förhållande igen för honom och därför vill han ha hjälp med råd om uppfostran! Han var helt förstörd efter att senaste tjejen lämnat honom pga barnen och därför ville han aldrig göra om samma misstag igen.

  Men nu har han glömt det och tycker bara att jag är jävulen. Men antar att han kommer att ångra sig när det redan är för sent, liksom han gjorde med exet.
  TS, det här är BARA SKIT!!!!
  Det finns inget som skulle fått mig att ens flytta in med den här konstiga familjen från början. Nu har du facit - du VET hur saker är dysfunktionella och ändå har du fortfarande inte tagit steget därifrån? Jag fattar ärligt inte vad som är "felet"" på dig, som stannat så länge?  
  Man KAN inte ändra på en annan människa när den inte vill det själv! Det är den väldigt enkla förklaringen. Du ska inte behöva utplåna hela din personlighet för att på nåder få tassa runt i detta hushåll! Fan jag blir så arg när jag läser, men jag blir mer och mer arg på dig faktiskt eftersom du HAR en fantastisk lösning i din lägenhet. Den möjligheten är det inte många som har. TA DEN - IDAG!!!!!!
Svar på tråden Känns som att vi nått botten!
Logga in
Bli medlem