• Anonym (Old)

    Känns som att vi nått botten!

    Tycker inte alls att det där låter som en bra man TS. Barnen verkar ouppfostrade och gränslösa och hans sätt att visa dig var dörren är när ni bråkar är ju helt sjukt. Jag hade nog blivit så förbannad att jag tagit den där dörren

    Tänk dig i alla fall väldigt noga för innan du tar något nästa steg. Att han kräver att du ska säga upp lägenheten känns ju som att han vill för att få en hållhake på dig. Då kan du inte vända på klacken och gå. Men nu kan du.

  • Anonym (Old)
    Anonym (Star2) skrev 2021-09-08 09:39:46 följande:

    Det är inte så lätt att bara gå genom dörren när han säger att jag ska gå! Jag har 2 veckors uppsägningstid på min lght, samt alla mina saker där som jag inte vet vart jag ska ta med mig. Men du har rätt; jag borde bara ta med det viktigaste och dra först till någon vän i 2 veckor. Sedan hämta allt och flytta efter 2 veckor när min hyresgäst är borta. 

    Hans största rädsla innan var att jag skulle flytta och lämna honom, så han fick riktig panik när jag lämnade huset och drog. Nu har han märkt att jag inte bara "drar" längre, utan vill vara kvar, eftersom jag inte orkar mer drama och att fly hela tiden. Därför hotar han!

    Han säger dessutom att han aldrig mer kommer jaga mig om jag drar, utan han kommer må bättre än någonsin och hitta en normal och bra kvinna istället.

    Detta säger han såklart när han är arg, men det ligger kvar i mig ändå såklart.


    Usch, tycker han agerar fult mot dig :( tycker det lutar åt både kontrollbehov och härskarteknik.
Svar på tråden Känns som att vi nått botten!