• Anonym (Japp)
  Wed 8 Sep 2021 10:12
  3043 visningar
  156 svar
  156
  3043

  Känns som att vi nått botten!

  Anonym (Star2) skrev 2021-09-08 09:39:46 följande:

  Det är inte så lätt att bara gå genom dörren när han säger att jag ska gå! Jag har 2 veckors uppsägningstid på min lght, samt alla mina saker där som jag inte vet vart jag ska ta med mig. Men du har rätt; jag borde bara ta med det viktigaste och dra först till någon vän i 2 veckor. Sedan hämta allt och flytta efter 2 veckor när min hyresgäst är borta. 

  Hans största rädsla innan var att jag skulle flytta och lämna honom, så han fick riktig panik när jag lämnade huset och drog. Nu har han märkt att jag inte bara "drar" längre, utan vill vara kvar, eftersom jag inte orkar mer drama och att fly hela tiden. Därför hotar han!

  Han säger dessutom att han aldrig mer kommer jaga mig om jag drar, utan han kommer må bättre än någonsin och hitta en normal och bra kvinna istället.

  Detta säger han såklart när han är arg, men det ligger kvar i mig ändå såklart.


  Han har förmodligen helt rätt. Ni skulle båda två kunna få det bättre med en mer passande partner. Han skulle kunna träffa någon som barnen tycker om så att de kan leva tillsammans i en harmonisk och lycklig hemmiljö och du skulle kunna träffa någon barnlös man så att du slipper "konkurrens" av andra familjemedlemmar utan det är bara du och han i familjen.
 • Anonym (Japp)
  Wed 8 Sep 2021 11:09
  Anonym (Star2) skrev 2021-09-08 10:57:33 följande:

  Ja och du låter som hans ouppfostrade och bortskämda barn! Vem vann kampen till slut? Ni barn eller frun?


  I ert fall verkar barnen "vinna". Du borde flytta innan det slutar som för Anonym (Maya).

  Att förbjuda barnen att komma hem på "mamma-veckan) är helt sjukt!
 • Anonym (Japp)
  Wed 8 Sep 2021 12:38
  +1
  Xenia skrev 2021-09-08 11:37:16 följande:

  TS vill förstås ha tillbaka mannen som han var när de träffades med alla sina goda sidor. Det kan hon bara få när han är barnfri. Så fort barnen är där så förvandlas han till deras tjänare och blir rasande när inte TS beter sig likadant.

  Sen undrar jag hur det fungerar rent praktiskt med att barnen får komma och gå som de vill. Kan pappan och TS gå ut eller resa bort? Eller måste de ständigt vara hemma ifall barnen kommer och vill passas upp?

  Att säga att barnen ska ringa först är ju inte samma sak som att förbjuda dem att komma. Skulle TS bli särbo så kan hon då fly till sin lägenhet.

  Åtminstone ena barnet är redan nästan vuxet. Ska barnen kunna komma och gå som de vill även sedan de flyttat hemfrån? Säkert enligt denna pappa. Han verkar sjukligt beroende av sina barn. Så ett har flyttat till sin mamma för att det hatar TS och pappan är helt nedbruten av saknad. Skulle inte barnet ändå ha flyttat hemifrån förr eller senare?

  Om han daltar med sina barn nu kommer han att dalta minst lika mycket när de är vuxna, allt för att de ska komma och hälsa på så mycket som möjligt. Pengar till körkort, lägenhet, etc. Skulle de inte komma tillräckligt ofta kommer han att skylla på att TS inte är tillräckligt välkomnande.

  Den som inte kräver att behandlas med respekt kommer inte heller att få det. Sambon är antagligen innerst inne frustrerad över situationen och tar ut det på den svagaste, dvs TS. Så länge TS finner sig i det kommer inget att förändras.


  Barnen är tillräckligt stora att inte behöva passas. Är det inte okej för dem så kommer de såklart inte om inte pappa är hemma så jag ser inte alls problemet.

  Mina bonusar har alltid fått komma HEM precis när de vill eftersom det som sagt var deras hem. Vuxna nu och bor på egna håll. Har aldrig varit några problem men om jag hade opponerat mig så som ts gjort så hade pappan förmodligen kastat ut mig. Med all rätt.
Svar på tråden Känns som att vi nått botten!
Logga in
Bli medlem