• Fri 10 Sep 2021 23:30
    31599 visningar
    429 svar
    429
    31599

    Nyligen haft MA/MA - försöka igen

    vi förösker igen blev gravid i december skulle göra nipt vecka 10+ fostret dött i v 9+2. började medicinsk abort fick feber och inget hände. akut operation och flytt till annat sjukhus pga stängde för natten. lite tufft att berätta för barnen om att mamma är på sjukhus(de visste ju ej om grav). men vi sa ngt om feber och infektion...de köpte det tror jag. vi tog paus för att jag ville få mitt vaccin. men nu kör vi igen! ägglossning i övermorgon. Så spännande lite orolig att hamna i samma situation fyller 40 i feb. önskar ett tredje barn, en sladdis de andra är snart 8 och 11

  • Sat 11 Sep 2021 23:11
    #12
    DomkallarmigS skrev 2021-09-11 07:49:43 följande:

    Oj det lät verkligen traumatiskt :( kan tänka mig att det är svårt att berätta för barnen varför man är på sjukan, man vill ju inte skrämma upp dem i onödan heller. Hoppas det går vägen för dig denna ägglossning och att bebis stannar :) har du tagit äl-test eller har du bra koll på cykel/tydliga symtom? Håller tummarna!


    Ja situationen var egentligen inte så traumatisk. Men jobbigt när jag typ sagt att jag skulle komma hem. Jag borde sagt att jag skulle sova hos kompis. Så hade vi inte behövt hitta på ngn dålig ursäkt. Dottern berättade nyligen för typ svärmor om mamma när du låg på sjukhus. Jag fick typ mumla bort det, typ det var ju längesen... Vi vill inte behöver lägga mer info på svärmor än nödvändigt. Hon blev nyligen änka och ja orkar inte med att hon ska oroa sig för oss..

    Jag tempar och har sjukt regelbunden cykel. pms vid ägglossning, cykler utan äl mår jag toppen ???? denna har jag varit pmshäxa. Så hoppas hoppas. vi har inga särskild planer på ligg utan blir när vi känner fört.

    Har hittills haft oförskämt lätt att bli gravid.

    1a gick på första försöket

    andra barnet på andra försöket

    Tredje gången blev jag gravid på andra försöket och då avbröt vi ändå de försöket så fick bara till det 5-6 dagar före äl. men denna ledde ju till MA.

    så nu satsar vi på ett tredje försök för ett tredje barn :)

    ....
  • Wed 15 Sep 2021 21:02
    #22

    bim 26/9.nyligen passerat äl. Haft med molvärk än vanligt men kanske är inbillning....

  • Wed 15 Sep 2021 21:02
    #23

    bim 26/9.nyligen passerat äl. Haft med molvärk än vanligt men kanske är inbillning....

Svar på tråden Nyligen haft MA/MA - försöka igen