• Anonym (Anonym 666)

    Ärende hos polisen

    Polisen har så klart gjort nån slags händelserapport på det här och ja, din sambo lär använda det emot dig.

  • Anonym (Anonym 666)
    Anonym (Orolig) skrev 2021-09-16 11:41:02 följande:
    Inte för att du har med att göra men det var första gången jag drack på ett år efter jag gött barn, så jag visste inte vad jag tålde. Barnet sov hos sin mormor. Hoppas du själv inte har några barn för då tycker jag synd om dem som har en så dömande förälder.
    Dricker man sig så redlöst full att man är en hårsmån från fyllecell så borde du ha märkt själv när det blev för mycket långt innan polisen tog dig, om du nu är så ansvarsfull som du vill få det att låta.
  • Anonym (Anonym 666)
    sextiotalist skrev 2021-09-16 12:51:54 följande:
    Nu försvarar jag det inte. Men det har hänt mig en gång, att jag blev väldigt, väldigt full, och nu blev jag lotsad hem av ett ex och inga barn eller så.
    Men jag hade gått på en tre veckor lång pencillinkur, två olika sorter. Första festen jag var på, så drack jag inte mer än vad jag brukar (det var under min studenttid), men kroppen fixade det inte, så jag blev, rent ut sagt, aspackad. Och det gick snabbt, jag märkte inget förrän jag reste mig.
    Jodå, jag lärde mig den hårda vägen och tog det väldigt lugnt med alkohol efter det och än lugnare om man varit sjuk
    Jag tänker snarare att man som vuxen borde veta att om man varit nykter i ett års tid i runda slängar så behöver man ta det försiktigt med alkoholen när man väl sätter igång igen.
Svar på tråden Ärende hos polisen