• Friger

    Ärende hos polisen

    Du kan nog vara lugn. Jag tror bara dom tog ditt personnummer utifall du skulle dyka upp igen samma kväll. Dom har nog slängt det nu.

    Hade dom tagit dig till fyllecell hade det blivit registrerat.

    Att få lift till bussen är inte olagligt.

    Har ditt ex inget mer att komma med behöver du inte oroa dig. Bara att säga som det är om han lyfter det. "Jag blev full och jag fick lift till busshållplatsen av polisen. Åkte hem med bussen. Det var första gången i mitt liv och sedan dess har jag tagit det lugnt."

  • Friger
    sextiotalist skrev 2021-09-16 12:59:34 följande:
    Absolut, det borde man. Jag borde också vetat det. Men ibland gör man fel bedömningar. Men nu verkar ju ts tagit till sig detta.
    De flesta har nog tittat för djupt ner i flaskan någon gång vid fest.

    Jag har aldrig druckit särskilt mycket. Numera i det närmsta nykterist. Men ändå har jag vid flera tillfällen blivit väldigt full. Många roliga berättelser från det för övrigt. Men det får blir vid ett annat tillfälle! :)
  • Friger
    fornminne skrev 2021-09-16 13:38:01 följande:

    Ja, det har säkert registrerats och ja, din man kan använda det mot dig i en eventuell tvist. Men ts, det betyder INTE att du förlorar dina barn. Har inget mer hänt och du är en bra förälder, så stannar det där. Myndigheter tar inte ifrån föräldrar vårdnaden utan starka skäl. Till och med våldsamma pappor får ju (tyvärr) behålla vårdnaden ibland. Det du har gjort är ganska harmlöst i jämförelse.


    Vart skulle det registreras? Vilket register? Du får inte spara uppgifter hur som helst. Det är ju inget brott begånget.

    Om du blir LOB:ad så sparas det ett par tre år innan det gallras ut.

    Vet inget register för dom som nästan blir LOB:ade.
Svar på tråden Ärende hos polisen