• Anonym (Trams)

    Ärende hos polisen

    Om man i det här landet inte kan få klanta sig och supa sig tvärpackad en gång utan att få det vänt emot sig som förälder är det fan illa. Med tanke på att knarkare får ha sina barn och män som är dömda för mordförsök på barnens mamma får ha umgänge så vore det helt jävla sinnesstört. Är man TVÅ föräldrar ska man väl kunna lita på att den andre kan ta hand om barnet själv en enda kväll så man får gå ut och fucka ur lite.

  • Anonym (Trams)
    untilthemorning skrev 2021-09-17 12:13:14 följande:

    Jag tror mer att det handlar om att man som förälder förväntas (av vissa) uppvisa någon slags "måttfullhet och ansvar", även om man inte mitt i den givna situationen ansvarar för barnen.

    Alla har lika stor rätt att supa sig jättefulla om de nödvändigt vill, men det går lika bra att tycka att vissa personer inte BÖR göra det, då de har ett större ansvar på sina axlar, som de "bör" bära med sig hela tiden.

    Jämför med t ex. högburna chefer, politiker, etc. De har ett större ansvar att tänka på, vilket även påverkar dem i deras övriga liv - de kan inte gå ut och supa sig jättefulla och spåra ur, få skjuts av polis, osv.

    Det liksom "passar sig inte".

    För mig är det okej att tycka att t ex. småbarnsföräldrar bör vara mer försiktiga med alkohol, då det kunde gått mycket värre, och i förlängningen kunnat gå ut över barnet/barnen. Har man däremot inte ansvar för någon annan än sig själv, så är det en annan femma.

    Ponera att TS hade blivit så full att hon skadat sig eller dött, det hade ju kunnat drabba barnet/barnen i längden, och jag tror att ur det så kommer åsikten att det inte var så smart att bli drängfull på det sättet, att den personen kanske inte visar på självkontroll, måttfullhet, ansvarstagande, etc.

    Huruvida detta bör eller inte bör tas upp i en vårdnadstvist överlåter jag till de inblandade, finns för lite information för att kunna döma ut någon som en "dålig förälder".

    Sen är jämförelsen med knarkare och mördare ganska haltande, tycker jag. Knarkare och mördare borde ju inte få ha sina barn kvar, säger sig självt. Så vi behöver ju snarare skärpa samhällets och rättsväsendets syn på barntillsyn och föräldrars förmåga att vara föräldrar, inte "slappna av" när det gäller suputer för att det minsann finns knarkare som har barnen kvar.


    Jo men det fattar jag med. Nu pratar jag om risken att detta skulle kunna användas mot en person som normalt sett inte gör så här. Trodde det framgick.
Svar på tråden Ärende hos polisen