Inlägg från: Anonym (kaffedraken2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kaffedraken2)

    Era impopulära åsikter

    Jag tycker att tjejer som är 20 år yngre än mig, är attraktiva, och skulle kunna vara ihop med en.

  • Anonym (kaffedraken2)
    Linnie skrev 2021-09-29 15:34:30 följande:
    Oj vad förvånande.

    Vore kul att se lite andra åsikter från både dej och (Pelle), faktiskt..
    Jag föredrar en kvinna som är 20 år yngre, än en kvinna som är 20 år äldre.
    Det är mycket impopulärt att jag känner så.
  • Anonym (kaffedraken2)
    Linnie skrev 2021-09-30 12:19:27 följande:
    Nej det som är mest impopulärt är att du varken kan tänka på något annat, skriva om något annat eller bara släppa det och gå vidare!

    Menar inget illa, men för din egen skull, släpp det!

    Kom med någon annan av dina impopulära åsikter istället: )
    Jag vet inte vad som är mest impopulärt. Är det en Tävling?
    Med säkerhet så kan jag säga att det inte är så populärt att en man föredrar en 20 år yngre kvinna, jämfört med en 20 år Äldre kvinna.
  • Anonym (kaffedraken2)
    Linnie skrev 2021-10-01 23:14:01 följande:
    Du behöver ju inte ens komma på något som är mer impopulärt, bara något som är impopulärt.
    Åldersskillnader är inte så himla impopulärt. Jag har haft flera relationer med stor åldersskillnad (men är sällan de som funkat bäst).

    Har väldigt svårt att tro att kvinnor i 50-årsåldern som gillar att träffa lammkött skulle ha något emot att du gjorde det. Men som sagt, inte det tråden handlar om.

    Vad hade du för tankar och Jag har blfunderingar innan dessa två 20 någonting brudarna kom in i ditt liv?

    Spill the beans!

    Skriv saker som är impopulära om svensk politik då. Det är oftast inte åsikten i sej som är grunden till raderade inlägg eller spärrning utan hur man uttrycker den. Svärord, låta elak eller dödshotande av våra politiker eller andra personer i samhället är ju sällan populärt.
    Jag har blivit spärrad förut, när jag nämnt saker i politiken. Jag använde inte svärord, lät elak, eller använde dödshot. I mina trådar så fick folk hålla på med personangrepp, skriva vidriga saker direkt riktade till mig, osv. Dom spärrades inte. 
    Att jag ens skriver det här, och tycker att det är orättvist och märkligt hur vissa kan skriva vad som helst till andra här, utan att spärras, är nog impopulärt.
    Om nån moderator läser det här, så får ni gärna svara.
  • Anonym (kaffedraken2)
    Anonym (Spärr) skrev 2021-10-02 12:31:17 följande:
    Det är ju inte moderatorerna som tar första steget, utan det är andra medlemmar som du och jag som anmäler, och sen spärras den som blivit anmäld oavsett vad den gjort. Jag har t ex blivit blockad pga det som stod i ett inlägg jag citerade, inte pga det jag själv skrivit. Och jag vet många andra som råkat ut för liknande. Fullständigt absurt att mod inte ens läser och gör en egen bedömning när de får in anmälningar!

    Hursomhelst, det är alltså därför det inte finns någon konsekvens i vem som spärras och inte: för att det inte finns nån/några moderatorer som konsekvent går igenom och modererar alla inlägg, utan det bygger helt på medlemmars anmälningar. Alltså kan vissa bli spärrade typ hela tiden (vilket kan bero på att de av en eller anledning är illa omtyckta av andra medlemmar, lika väl som att de faktiskt skriver inlägg som det är befogat att spärra), medan andra inte blir spärrade, trots att de skriver helt sjuka saker, bara för att ingen faktiskt har anmält.
    Ligger nog mycket i det du säger.
    Jag är impopulär här på forumet.
    Jag anser att det bildades en liten kult som reagerade negativt på allt som jag skrev. Att jag anser det är också impopulärt.
    Jag tycker att många här på forumet beter sig illa. Att jag tycker det är också impopulärt.
  • Anonym (kaffedraken2)

    Här är ett till av mina påståenden som är impopulära.
    Jag och andra män är inte lika ivriga och desperata efter sex, som när vi var yngre. Nu får det gärna ta lite tid, måste inte stressas fram. Det är många unga tjejer som uppskattar det, och därför föredrar äldre män.

  • Anonym (kaffedraken2)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-03 10:14:32 följande:
    Det mest talande exemplet är min egen syster. 
    Det mest talande exemplet IRL ska det vara.
  • Anonym (kaffedraken2)
    Linnie skrev 2021-10-03 09:52:14 följande:
    Vill egentligen inte fortsätta på detta spår, men..

    .. har du egentligen träffat på (irl eller internet) en 50-årig dam som gillar 20plussare men samtidigt anser att du inte får göra detsamma? Eller uppfinner du "fiender" hej vilt själv?
    Jag svarade på det, men flera av mina inlägg tas bort (censureras?), så det blir tyvärr inte mycket sammanhang. Fattar inte vad moderatorerna på FL håller på med Rynkar på näsan
  • Anonym (kaffedraken2)
    Linnie skrev 2021-10-03 10:59:11 följande:
    Du menar alltså att din syrra dejtar 20plussare men anser att du inte ska göra detsamma?
    Finns verkligen ingen möjlighet att du har missförstått henne och tagit hennes kommentar om typ "lammkött" hårdare än den var menad?
    Hon kanske har mött på golddigger-kvinnor som utnyttjat äldre män och bara är rädd om dej?
    Men annars är ju din syrra en hycklare, om du är "äcklig" som ränner efter ungtjejer men det är helt okej för henne att ragga ungpojkar. Men det betyder verkligen inte att du ska straffa alla kvinnor på familjeliv för det.

    För tror få vill förbjuda någon att göra det man själv gör (såvida det inte handlar om missbruk, självskador osv då vill man iaf försöka hindra andra från att hamna i samma misär)
    Inte missförstått. Jag känner min syster. Hon anser att hon kan säga vad som helst till andra. Men tål inget själv.
    När jag berättade om en 20 år yngre tjej jag var kär i, så sa hon bara "hon är inte intresserad". Hon har aldrig träffat tjejen ens.
    De flesta hör höll med min syster, och skulle ha sagt samma sak. Jag förstår mig inte på såna människor.
  • Anonym (kaffedraken2)
    Anonym (Hmm) skrev 2021-10-03 15:16:01 följande:
    Var tjejen intresserad då?
    Nej. Men vem kommer på att säga så, när man inte kan veta? Det är ju jättekonstigt. Och respektlöst, på riktigt. Och att så många här skulle ha sagt samma sak till sin bror. Jag tycker att det är chockerande.
  • Anonym (kaffedraken2)
    Kexsmula skrev 2021-10-04 05:54:08 följande:
    Jag är nästintill alltid uppriktig till min bror om vad jag tror och tycker om hans potentiella flickvänner eller befintlig flickvän. Jag känner min bror väldigt bra och allt jag säger om vad jag tänker/tror är av välmening (även om det innebär att han blir sur på mig ibland). Nu ser min bror visserligen relativt bra ut och är bra på det sociala samspelet, så mina åsikter brukar väl snarare vara att ?Herregud, människa! Hon är ju helt jävla crazy bananas, du kan få så jääävla mycket bättre än henne!? eller liknande. Jag är helt säker på att din syster, som känner dig väl och dessutom har ett kvinnligt perspektiv på frågan sa så i all välmening till dig eftersom hon inte ville att du skulle få några förhoppningar i onödan och bli ledsen.

    Nu blev du ju jätteledsen och besviken ändå eftersom du vägrade lyssna, du blev så besviken att du till och med ältar denna gamla händelse om och om igen flera ÅR efteråt! Jag tror din syster ville bespara dig den besvikelsen och hade hoppats att du istället fokuserade på någon annan i samma liga (låter taskigt, men jag är trött och vet inte hur jag ska linda in det just nu).
    Nej, det är fel. Jag känner min syster. Hon sa det inte i välmening. Det är helt enkelt så hon är. Hon bara slänger ur sig saker, utan att tänka på andra.
    Jag hade redan förhoppningar. Det är svårt att undvika om man är kär. Men jag visste att jag kunde få nej. Jag var beredd på det. Jag har fått nej förut. Och jag överlevde. Jag ville bara berätta för min syster om den här tjejen som jag tyckte om så mycket. Jag ville bara att hon skulle lyssna. På samma sätt som jag lyssnat på/lyssnar på när hon berättat/berättar om män hon gillat.
    Jag hade aldrig sagt "han är inte intresserad".
    Inte ens om jag inte trodde att en man skulle vara intresserad av min syster. För jag kan inte veta. Och jag skulle inte ens komma på tanken att säga nåt sånt.
    Jag tycker att det är jättekonstigt.

    Men de flesta höll med min syster, och skulle ha sagt likadant.
    Jag förstår mig inte på såna människor, jag tycker att det är respektlöst.

    Det är impopulärt att jag känner så.
  • Anonym (kaffedraken2)
    Anonym (Gammal Demokrati) skrev 2021-10-06 10:01:34 följande:
    Jag tycker inte att det är VÄRSTA sortens män, jag kan tänka mig andra som är värre.

    Samtidigt har ju kvinnorna av egen fri vilja valt att leva med dessa män. Ingen tvingar dem.
    Jag tycker det verkar som att många kvinnor gillar den typen av män, händiga.
    Det är riktiga karlar.
    Jag som inte har jobbat med sånt skulle säkert ha haft större framgång med kvinnor om jag varit mer den typen.
    Jag tror inte att nån tvingar kvinnor att vara med riktiga män. Jag tror att dom vill det.
Svar på tråden Era impopulära åsikter