• Kexsmula

    Era impopulära åsikter

    Droger borde avkriminaliseras (för att få ner brottsligheten samt minimera sjukdomar och dödsfall)

    Män är enklare att umgås med än kvinnor

    Sverige borde seriöst lyfta frågan om återvandring eftersom invandringen vi haft inte är hållbar på något vis och svenskar riskerar att bli minoritet i sitt eget land (våra förfäder som slogs om det här landet vänder sig i sina gravar)

    Hela socionomprogrammet borde ses över rejält och Socialtjänsten borde genomgå en gigantisk omorganisation och samtliga paragrafer borde ändras

    Omskärelse borde vara olagligt (om det inte är medicinskt befogat)

    Staten bör ha så lite inflytelse i människors liv som möjligt

  • Kexsmula
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-04 05:10:50 följande:

    Nej. Men vem kommer på att säga så, när man inte kan veta? Det är ju jättekonstigt. Och respektlöst, på riktigt. Och att så många här skulle ha sagt samma sak till sin bror. Jag tycker att det är chockerande.


    Jag är nästintill alltid uppriktig till min bror om vad jag tror och tycker om hans potentiella flickvänner eller befintlig flickvän. Jag känner min bror väldigt bra och allt jag säger om vad jag tänker/tror är av välmening (även om det innebär att han blir sur på mig ibland). Nu ser min bror visserligen relativt bra ut och är bra på det sociala samspelet, så mina åsikter brukar väl snarare vara att ?Herregud, människa! Hon är ju helt jävla crazy bananas, du kan få så jääävla mycket bättre än henne!? eller liknande. Jag är helt säker på att din syster, som känner dig väl och dessutom har ett kvinnligt perspektiv på frågan sa så i all välmening till dig eftersom hon inte ville att du skulle få några förhoppningar i onödan och bli ledsen.

    Nu blev du ju jätteledsen och besviken ändå eftersom du vägrade lyssna, du blev så besviken att du till och med ältar denna gamla händelse om och om igen flera ÅR efteråt! Jag tror din syster ville bespara dig den besvikelsen och hade hoppats att du istället fokuserade på någon annan i samma liga (låter taskigt, men jag är trött och vet inte hur jag ska linda in det just nu).
  • Kexsmula
    Linnie skrev 2021-10-06 22:24:32 följande:

    Jaså det är så? Tack för info!

    Vet du vilka sorts grupper av religiösa det är som anammat den synen?

    Vore verkligen intressant att veta: )


    För vissa djupt troende katoliker är det en synd,
  • Kexsmula
    Linnie skrev 2021-10-06 16:49:28 följande:

    Nyutklämd Linnie

    "Picture or it didn´t happen"

    Verkar vara omöjligt att vända bilden rätt.

    Att jag lägger upp denna är inte för att komma med någon anekdotisk bevisföring, men tänkte att jag hade tyckt det var skitkul om någon av er hade lagt upp bild om ni hade sagt något, så jag gör det även om ingen vill se: )

    Tyvärr har jag ingen bild på syrran som nyfödd och idag (och hade behövt fråga henne då ju) och är lite tveksam till att lägga upp bild på mej idag så det får bli denna..


    Jag tycker att du var en mycket vacker bebis, dina släktingar har rätt! Tycker själv att nyfödda bebisar är fula generellt, men tycker att bägge mina söner var de finaste och sötaste bebisar jag sett. Men som sagt, du var också fin (säkert fortfarande, dont sell yourself short)!
Svar på tråden Era impopulära åsikter