Inlägg från: Lolion101222 |Visa alla inlägg
  • Lolion101222

    BF juni 2022

    Hej.

    Jag hoppar in här. Jag är 38 år.

    Vi väntar vårt tredje barn. Vi har en dotter född 2010 och en son född 2012. Har beräknad BF 11 juni.

    Gick igenom en MA i december 2020, så har varit ganska knäckt efter det. Men bestämde mig för att våga ett försök till. Har bokat privat UL nu på söndag. Hoppas att allt ser bra ut!

  • Lolion101222

    Har gjort UL idag. Vi fick se den lille (18,9 mm) och höra hjärtat. Skönt att det fanns något där. Hoppas den stannar kvar och är frisk! Nästa steg är kub 25 november. Blev flyttad från 8+0 till 8+2. Så BF blir 9 juni tror jag <3

  • Lolion101222

    Hej.

    På torsdag är det dags för mitt KUB... kan ni som har gjort det tidigare berätta för mig ungefär hur lång tid det tar? Får man veta alla svar där och då på plats? Om mina blodprover inte har kommit in än t.ex. kan de då ge ett helt svar?

  • Lolion101222
    Lita89 skrev 2021-11-20 11:28:23 följande:

    Har för mig att det tog en timme ungefär, jag fick dock gå en promenad och hoppa lite för att störa den lille pga den samarbetade dåligt haha. Jag tog blodprover efter ultraljudet och så ringde de under veckan efter med resultatet. Har de inte blodproverna så kan de bara utgå från måtten på bebisen, nackspalten osv och se att det ser bra ut, det gjorde det för mig (förra grav), dock så var något tokigt i blodproverna så jag fick högre risk för kromosomfel. Jag fick då göra nipt som visade att allt var bra :)

    Lycka till!


    Tack för svar :)

    Jag ska ta blodproverna på måndag, så jag hoppas de hinner vara klara till ultraljudet.
  • Lolion101222

    Jag har också varit på RUL idag. En livlig liten kille var det som gömde sig där inne :) Har knappt känt något än, så det var underbart att se att allt var som det skulle. Har moderkakan lågt i bakvägg. Nedre delen var bara 2 cm från "utgången" så det blir ett vul i v. 32 för att kontrollera att den flyttat upp. Blev flyttad från 9 juni till 12 juni. Är lite orolig för hur storasyster ska reagera. Hon är snart 12. Hon ville verkligen ha en lillasyster. Men hon älskar bebisar så jag hoppas hon kommer över det. Storebror kommer bli överlycklig :D Han är precis 10 år fyllda.

    Åh, jag är så lycklig idag!

  • Lolion101222

    Jag har planerat att packa min väska idag. 35+0 idag. Jag ska ha med mig mjuka kläder till mig, vatten, lättätet snacks, högtalare, bebiskläder, bärsjal, snutte till bebis, mjukt toalettpapper. Ska se över alternativ till laxerande hjälpmedel. Ska också kolla med barnmorskan vilka starkare värktabletter som är okej att äta. Eftervärkarna efter tredje barnet kan bli hemska har jag fått höra. Låter nappen stanna hemma. Vill komma igång riktigt med amningen innan vi testar napp. Mina andra barn har aldrig velat ha napp.
    Känns inte som jag behöver så mycket mer. Känner att jag vill åka hem igen ganska fort. Nu är mina stora barn 10 och 12 år, så jag känner mig väldigt mycket tryggare än jag gjorde då och stannade på BB i tre nätter.

  • Lolion101222

    Ni som tappat slemproppen, har det blött mycket i samband? Hur länge blödde det? Jag började blöda ganska mycket nu när jag va på toaletten. Rådfrågade förlossningen och de sa att jag skulle ringa igen om jag fyller bindorna snabbt. Blir så nervös av blod :/ Trots att detta är tredje förlossningen. Men det var ju 10 år sedan sist! Är beräknad 10 juni. 

  • Lolion101222

    Jättegrattis Lita89!! Så mysigt!! 
    Hoppas lillebror kommer snart här också ????

    Det har slutat blöda. Så nu är det bara att fortsätta vänta på att mer ska hända...

  • Lolion101222
    linden2112 skrev 2022-06-12 10:45:31 följande:

    BF+2.. hallå bebisen kom nu då!


    Samma här!! Inga tecken på nånting... tröttsamt!
    Ska på UL imorgon pga att SF-måttet steg över övre kurvan sista mätningen. Hoppas jag får tid för igångsättning.
Svar på tråden BF juni 2022