Inlägg från: betula |Visa alla inlägg
  • betula

    BF juni 2022

    Jag är fullvaccinerad, men i februari är det 6 mån sen jag fick sista dosen och erbjuds jag en booster då (eller senare i graviditeten) kommer jag att ta den!

  • betula

    Kan det vara så att jag redan känner min livmoder? Är bara i v 5+2, men flera mornar nu innan jag kissat kan jag känna en rund struktur där livmodern bör ligga. Tidigare graviditer har jag kanske hittat den runt v 10-12.

  • betula
    hurtänktedunu skrev 2021-11-02 16:02:25 följande:

    Dom i gruppen ser vilka andra som är med. Men oddsen för att du känner någon känns små. Vi är typ 25 personer från hela Sverige.


    Och är det så får ni väl hålla tyst åt varandra tänker jag. Vi förstår väl alla att det inte är vår nyhet att dela någon annans graviditet vidare. :)
  • betula

    Någon som fått lergigan utskrivet? Tänkte beställa från apotea nu, men verkar slut o osäkert när det kommer in. Hoppas innerligt det finns på apoteket i byn!

  • betula
    Gizzmos skrev 2021-11-23 08:46:36 följande:

    Är gravid med nr 2, har en 1,5-åring.

    BF 2 juni enligt VUL jag fick göra v9 pga oregelbunden mens (ammade fortfarande, så därför.. :) )

    Har bokat in privat UL ett par dagar innan jul och hoppas se könet så vi kan gå ut med det på julafton- vi har inte berättat alls för någon än. Är väl i v16-17 då så hoppas det går att se!! Fick reda på kön vid den veckan sist iallafall.

    Någon mer som ska försöka se kön ?tidigt?? :)

    Tycker också att jag redan känt ett par kullerbyttor, men är ju bara v13 än så länge? Hoppas på mer snart så man blir lugnare och får lite försäkring om att allt är okej.


    I min förra gravidtet kände jag bebis innan KUB. Minns inte vecka exakt, men runt v 12-13. Visade sig vara en sjövild unge på KUBet som slog kullerbyttor och var mer i rörelse än stilla, så gissar att det bidrog. ;) Ungen är lika vild fortfarande. :D
    Är bara i v 9+1 idag, så ett tag kvar innna jag räknar m att känna nåt nu.
  • betula
    My871 skrev 2021-11-24 18:30:05 följande:

    Mina farhågor besannades idag. Ultraljud i vecka 10+5 och dom hittade inte något levande foster.

    Allt känns tomt och hemskt, som en konstig dröm.

    Tog ett graviditetstest nu och det visade starkt plus. Har kvar alla symtom och känner mig galet lurad av min kropp. Nytt ultraljud nästa vecka och sen framkalla missfall om det inte sätter igång av sig självt innan dess.

    Suck


    Fy så hemskt! Beklagar djupast! <3
  • betula
    Chemistryfreak skrev 2021-11-29 21:04:11 följande:

    Idag hade jag KUB och allt såg fint ut, låg sannolikhet för kromosomavvikelser. Känns helt fantastiskt och det var så roligt att få se den lilla igen.


    Vad underbart!
  • betula

    Jag kunde känna livmodern första gången i v 6+0, på morgonen innan jag kissat. Nu hittar jag den bara jag ligger ner. Är i v 10+3 tror jag.

  • betula
    kattnos skrev 2021-12-05 12:12:49 följande:

    Jag känner mig inte bekväm med att visa magbild ännu men jag kan säga att det känns lite bakvänt liksom, magen har blivit större men jag känner ju ungefär var livmodern slutar och det är ju under där magen blivit stor.. Så jag antar att allt skjutits uppåt liksom. Hade större mage redan före graviditeten nu jämfört med förra gången så det ska bli intressant att se hur magen kommer art växa och formas om här veckorna och månaderna som kommer :) Någon som känner igen min beskrivning?


    Japp, har väl en ganska fläskig mage som ser gravid ut i vanliga fall och den har knappast blivit mindre! Livmodern har jag stenkoll på o än så länge når den inte fläskmagen :D
  • betula

    Blöder. :( v 11+0 idag. Hoppas att det bara beror på sex, men ångesten och oron är hög nu! Förra graviditeten blödde jag mkt o ofta och det gick vägen. Men denna har jag inte blött alls. Föreän nu då. :(

Svar på tråden BF juni 2022