• Pinnen2

    Tycker visst att det är en mänsklig rättighet att få ligga

    Alla har väl rätt att ha sex om man hittar någon som vill ha sex med en?

  • Pinnen2
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-09-30 11:25:06 följande:
    Ja. Fast många vill lägga sig i, och tala om vad fel det är. Och äckligt.
    Speciellt om mannen är mycket äldre. Då blir hon utnyttjad.
    Det är väl inte det tråden handlar om?
  • Pinnen2
    Anonym (Mulle) skrev 2021-09-30 17:16:53 följande:
    Bäste bajspinne. Vad ska de göra som inte hittar någon då? Och vilka blir konsekvenserna för den personen eller andra personer? Personen själv blir kanske hatisk eller självmordsbenägen. I värsta fall kanske personen er sig på andra och dödar folk som vi såg i dokumentären och incels. 
    Anonym (E) skrev 2021-09-30 13:12:04 följande:
    Precis så!

    Nej inte precis så. 

    Man har rätt att ha sex eftersom det är ett mänskligt behov. Man kan överleva utan det, precis som man kan överleva utan att få vara utomhus en enda gång i sitt liv, men det är inhumant. Därför ska det vara en mänsklig rättighet. Vad som är en mänsklig rättighet eller inte bestämmer vi människor, och vi bör bestämma att det är en rättighet. 

    Däremot har man ingen rätt att kräva sex av en viss individ, det måste vara ömsesidigt. 
    ´Bäste bajsmulle, Jag själv hör till dem som aldrig hittat någon som vill ligga med mig så jag vet mycket väl hur det känns att inte duga till att vara intim med. Men vad hjälper det att bli hatisk eller begå självmord? Det är det mest kontraproduktiva man kan göra. Jag försöker fylla mitt liv med andra meningsfulla saker (meningsfulla för mig) så gott det går. Det kompenserar inte helt men det ger mig ett drägligt liv i alla fall.

    Sedan skriver du i din sista mening att det måste vara ömsesidigt, vad menar du med det som är annorlunda mot vad jag skrev? Hittar man någon där ömsesidig vilja finns har man all rätt i världen att ha sex.
  • Pinnen2
    Anonym (Pridefestivalen) skrev 2022-06-04 13:55:05 följande:
    Om sex ska handla om frivilighet då borde det vara så att männen får avsluta sexet när de vill och inte att du kallar dessa män istället för att de inte är riktiga män.
    Du vill att män ska respektera kvinnorna men kvinnorna eller samhället ska inte respektera männens val och sexliv. 
    Det finns ingen lag eller något alls som förbjuder män att avsluta sexet när de vill. Men är det inte självklart att om någon haft sex med en personoch inte njutit av sexet så vill man inte ha sex med denne igen?
Svar på tråden Tycker visst att det är en mänsklig rättighet att få ligga