Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Bonde söker fru 2021

    Tecum skrev 2021-10-29 18:22:03 följande:
    Han kanske vill ha, eller behöver, någon som styr och ställer... Men jag tror att Heidi vill ha ett särboförhållande och det är inte vad Peja siktar på. Hon är van att leva och sköta sig själv. Så det blir nog inget.
    Jag tror att skulle han välja henne så blir hon dominant och han skulle ha ont om tid att sköta djuren. Det var inte lite kor han hade, vilket innebär att han är från tidiga morgon till sena kväll med korna. Plus allt annat som innebär höbärgning, foder inköp en bonde är aldrig ledig och hinner sitta med romantiska helger eller ta en resa för två....Jag tror inte att Heidi klarar av det oavsett att hon är van att vara ensam...
  • Johannus

    Alltså denna Heidi...Jag skulle tycka hon var skrämmande med sitt sätt. Hon kan inte umgås med det andra tjejerna. Hon har redan skällt ut Peja med att han varit otrogen. Hållit på att messa honom på natten (sjuk svartsjuka). Men däremot tyckte jag att det var fel av Peja att säga att hon är en av hans favoriter (inte ge förhoppningar) för nu kommer hon att göra ännu mer hemska saker......Och som sagt verkar det bli drama i nästa program. 

    Filip tror jag redan har bestämt vem han vill ha i slutet. 

    Backis gillar ju alla tjejerna och vågar inte ta för sig ordentligt.

    Daniel blir jobbig med sitt blyga sätt. Man kan bara inte sitta tyst och skratta

  • Johannus
    BeautifulLiz skrev 2021-11-04 16:43:03 följande:
    Skulle helst vilja se nästa avsnitt nu!

    Tror inte att Heidi får lämna först men hoppas verkligen inte att han väljer henne till sist. Då lär han få det jobbigt.

    Filip har jag dålig koll på, Backis verkar vilja ha allihop!

    Daniel tycker jag ska välja Mikaela. De är fina ihop.
    Ja man vill ju helst se direkt vad för slags drama det blir hos Peja Skrattande

    Jag hoppas att Peja inte väljer henne då det ger fel signaler åt en redan svartsjuk person. Benita och Den tjejen han pratade med i går passar honom mer.

    Backis är nog rädd och välja då han inte vill såra någon eftersom han själv blivit sårad.

    Ja Daniel och Mikaela är fina.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-11-09 21:12:37 följande:
    I morgon är det dags igen smile1.gif
    Ja och jag som får titta sent på kvällen på play.....Det ska bu bli dramatik.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-11-09 21:56:44 följande:
    Bra att man kan titta när man kan och vill smile1.gif

    Aha, dramatik, anar vem det handlar om
    Jo är klart att det är bra att man kan se vid senare tillfälle, men då hinner man inte skriva under programmets gång här.

    Ja om jag såg rätt så skulle det bli nåt kaos hos Peja.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-11-10 20:59:58 följande:
    Så mycket dramatik var det ju inte hos Peja
    Nä det var inte dramatik jag såg i alla fall, tror att i slutet på förra veckans program så skulle det LÅTA så eftersom Jessika valde att lämna och det har synts i tv att Peja är lite betuttat av henne. 
    Jag börjar bli trött på Pejas beteende, han berättar för tjejerna vad dem ska göra för att han ska förstå att dom vill ha honom....Skulle inte klara av en sådan karl.....Kärlek kommer spontant när känslorna börjar svalla. Kärlek behöver egentligen inga ord. Ögonen säger massor vad man vill.

    Men visst kommer det att hända dramatik i Pejas gård eftersom Heidi kommer att visa sin svartsjuka och nu vet ju det andra tjejerna också att Heidi ör tok svartsjuk. Hoppas bara att dom andra tjejerna ger järnet för att fånga Pejas uppmärksamhet dock utan svartsjuka.

    Backis är alldeles för känslosam...man ser att han mår dåligt när han måste rösta ut någon. Men jag hoppas att Cathrin och han blir ett par.

    Filip vet jag inte vad jag ska säga om ....tjejerna ser nästan lika dana ut.

    Daniel vet inte där heller vad jag ska säga. Om han inte var så fnittrig så kanske det skulle verka mer seriöst.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-11-11 21:11:54 följande:
    Ingen dramatik alls
    Alla avsnitten avslutas som om det skulle vara dramatik eller annat för att inte förlora tittare. Dock har jag läst på flera olika medier att Peja bör rösta ut Heidi enligt tittarna för det ser inte bra ut i tv att hon visar sin svartsjuka.
    Jag tror att det andra tjejerna hos Peja kommer också att lämna programmet om Heidi ska få bestämma deras vistelse hos Peja.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-11-11 22:13:37 följande:
    Det tror jag med
    Om Peja går på Heidis förklaringar och tror att hon är kär i han så går han i en fälla och missar det 2 andra tjejers uppriktighet....Hoppas han vaknar och tänker mer långsiktigt. Benita verkar jättefin, men jag har inte fått någon grepp om Camilla (heter hon så)....Men dessa 2 tjejer är inte Påstridiga.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-11-14 21:42:21 följande:
    Mycket Peja nästa gång enligt tablån
    Trist om programmet handlar mest om Peja. Alla  bönder ska ha lika mycket tv tid.
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-11-17 20:38:58 följande:
    Mikaela som får lämna, jobbigt när dom blir så ledsna
    Blev verkligen förvånad av att Mikaela fick lämna....Hade aldrig trott att det blev så. Och ja jag förstår att hon blev lessen för dem två har varit så nära varann.
Svar på tråden Bonde söker fru 2021