• Eskobar77

    Ruvare oktober 2021

    Jag hoppar också in i tråden. Gjorde mitt tredje FET i onsdags och är alltså på RD 2 idag. Första FET blev jag gravid men fick mf i v 6-7, andra fäse inte och nu är det alltså omgång 3. Vi har 3 blastocyster kvar i frysen.
    Den jag fick tillbaka var av toppkvalité enligt läkaren och hade börjat kläckas. Nu håller vi tummarna!
    Jag tar cyclogest 2 gånger/dag men i övrigt är det i en ostimulerad cykel och alltså ingen Ovitrelle.
    Blir lite trött och tung i huvudet av progesteronet men i övrigt känner jag absolut ingenting.


    (¯`°?.¸ stolt mamma ¸.?°´¯)
  • Eskobar77

    Grattis till alla er som har fått sitt efterlängtade plus!

    Själv har jag officiell testdag imorgon och tjuvtestade i lördags med ett CB testa tidigt. En mycket svag linje kom upp och det kändes jättedåligt med tanke på att jag då var på rd 10. Idag är jag alltså på rd 12 och jag har inte testat mer. Orkar inte med nederlaget då jag är till 96% säker på att jag inte är gravid. Detta var vår tredje FET och alla har varit med toppfina embryon. 2 av 3 hade dessutom börjat kläckas och min slemhinna har varit bra varje gång. Just nu känner jag mig mest uppgiven och ledsen även om jag vet att hoppet inte helt är ute. OM det skulle visa positivt imorgon så kommer jag ändå ha en dålig känsla, då testet i lördags var svagare än ett test jag tog på rd 9 i juni- då jag faktiskt var gravid men det slutade i mf i v 6-7...
    Vi betalar alla våra försök själva och jag vet inte riktigt hur vi ska göra nu. 3 blastisar finns kvar i frysen iaf.


    (¯`°?.¸ stolt mamma ¸.?°´¯)
  • Eskobar77
    TheSwedishKiwi skrev 2021-10-18 11:45:27 följande:
    Vid mina två FET har jag inte behövt använda Lutinus. Endast tre Ovitrelle sprutor.

    Jag önskar dig verkligen lycka till. Jag vet inte om du känner samma, men för mig känns det bra att ha det här forumet att skriva av mig i, och läsa om andra som går igenom samma sak. Trots att man får blandade känslor när man ser andra som plussar, så tycker jag ändå att det visar att möjligheten finns där, och när man inte lyckats så kan man i alla fall få stöd från de som går igenom precis samma sak.

    Ge inte upp!
    Ja, så känner jag också! Här kan man absolut prata om det med människor som förstår. Det går ju inte med vänner och jag tycker det är svårt med sambon också många gånger. <3
    (¯`°?.¸ stolt mamma ¸.?°´¯)
  • Eskobar77

    Min officiella testdag idag och testet var så negativt som det kunde bli. Jag får landa i det nu och sedan får jag och sambon prata om hur vi ska göra. Just nu känns det bara uppgivet och jävligt trist och tråkigt.


    (¯`°?.¸ stolt mamma ¸.?°´¯)
Svar på tråden Ruvare oktober 2021