• Emma1b

    Ruvare oktober 2021

    Hej! Är inne i mitt livs första ivf, och idag fick jag tillbaka en färsk 5 dagars. 2 är redan i frysen och 2 vars öde avgörs imorgon. Jag har precis fyllt 40 så köiniken var jättenöjda med det resultatet. Och de sa attblastisen de satt in car fantastiskt fin, så låter lovande. Fattar inte hur man ska få de 14 dagarna till testdag att gå?!

    Man lär sig massor av att läsa i tråden, jag hadd ingen aning om att man kunde plussa av ovitrelle! En fråga till er kunniga. Är jag på ruvardag q idag, eller är det imorgon när det gått ett fygn efter insättning?

    Grattis till alla som plussat, och ni andra kämpa på!

  • Emma1b
    Lusselelle123 skrev 2021-10-02 08:41:58 följande:

    Hej! Jag gör min första IVF-behandling och är idag på RD1 med en tvådagars. Undrar om någon vill följas åt? 


    Har testdag 27 men kommer inte kunna vänta tills dess. Har två döttrar sen tidigare (som blev till på naturlig väg) och vid båda graviditeterna började jag må illa redan innan testen visade positivt! (Men då fanns inte testa tidigt testen). Jag har väl aldrig längtat så efter att bli spyfärdig som nu...???? Är det ingen mer som hittat hit som har lika långt kvar till testdag?
  • Emma1b

    Jag har också en fråga om en liten blödning. Är ku bara på rd2 och imorse var trosskyddet rosafärgat och toapappret likaså. Är det någon som haft en miniblödning så tidigt? Är det ett dåligt tecken, att kroppen redan stöter ut embryot, eller kan det vara en nidblödning, alternativt eftersläng av själva implantationen? Förstår såklart att ingen kan veta säkert, mfn undrar om ni har nån erfarenhet av så tidig miniblödning?

    Ruvar bladtocyst (av toppkvalite) färsk insättning och går på lutinus (bläää vad de kladdar!).

  • Emma1b

    Ni som plussat, fick ni nidblödning? Jag har för mig att jag fick det med båda mina barn. Yngsta är 9 så det var ju ett tag sen!

  • Emma1b
    Linsen8808 skrev 2021-10-16 09:06:58 följande:

    Testdagen visar ett plus! Så så så glad. Allt kan hända, det är tidigt. Men just precis nu... - jag är gravid!!!


    Jättestort grattis!! Njut och var glad,, även om jag vet att det är svårt at släppa oron...
  • Emma1b

    Här är en till som vill spola fram tiden!Tänkte tjuvtesta på onsdag, rd 7 med blastis och då 14 dagar efter ovitrell. Har haft blodblandade flytningar av och till sen jag började med lutinus, så jag slits mellan hopp och förtvivlan! Igår trodde jag jag fått en rejäl blödning och att det var kört, rusade till toaletten men nej, det var bara vit lutinusflytning, pust!

    Ni som gjort FET, slipper man lutinus då? Detta är min första ivf så jag vet inte så mycket än...

  • Emma1b
    Dibella skrev 2021-10-17 11:26:57 följande:

    Tack <3Tänker att man ändå bör se en skymt av ett streck om embryot e 11 dagar, tror det kanske är RD8 räknade fel innan, men mens om 3-4 dagar, borde finnas något HCG i kroppen såhär långt in :/ iallafall så de syns på tidiga tester. Tråkiga är att man måste vänta till nästa mens och skippa kommande ÄL innan FET.


    Om det inte gick denna gång, så lycka till med nästa! Måste man vänta en cykel mellan ET och FET? Jag som var så helt inne på att om denna inte tar sig skulle det bli frysförsök nästa månad? Grrrr det där med tålamod är inte min grej...
  • Emma1b

    Jag tjuvtestade idag, rd6 med blastis, var så negativt det kan bli. Vet att det är tidigt och inte helt kört, men känns som om hoppet är ute.... ni som plussat,vilken rd dag såg ni första svaga strecket?

    Eskobar och Dibella, skickar långa sturkekramar och lycka till på nästa återinförande!!

    The swedish kiwi,grattis och hoppas du kan lita på ditt pluss nu!!

  • Emma1b
    TheSwedishKiwi skrev 2021-10-19 16:00:57 följande:

    Jag hoppas verkligen på det. Kliniken kunde inte direkt ge mig några råd, utan sa bara att det kan vara helt normalt eller så kan det vara början på missfall och det är för tidigt att veta. Hon bad mig avvakta tills min testdag på lördag. Hon var trevlig, men samtidigt kände jag att hon stressade igenom samtalet och bara ville vidare till nästa. Hon sa i alla fall att det positiva resultatet jag fått inte bör ha något med Otrivellen att göra.

    När jag frågade vad jag skulle göra om jag började blöda mycket sa hon bara att jag skulle höra av mig om jag är orolig över det. Tycker att hon kanske borde ha nämnt att man definitivt ska höra av sig om man blöder mycket och får ont samtidigt, för då kan det ju vara utomkvedshavandeskap. Det har jag tyvärr haft en gång och då rök ena äggledaren för den var helt söndertrasad. Nu vet ju jag om den risken och att den är något högre för mig som redan haft ett, så jag vet vad jag ska göra, men tyckte ändå hon kunde nämnt något om det när jag frågade.

    Jag är säkert bara petig. Jag letar bara efter så mycket stöd som möjligt i den här situationen för den är så känslomässig och stressig. Känns som att jag vill prata om det med alla jag känner, men samtidigt vill jag inte att någon ska få förhoppningar om att det blir något eftersom det är alldeles för tidigt.


    Håller alla tummar jag har att ditt pluss håller i sig och att blödningen var ofarlig. Jag hade småblödningar av och till hela graviditeten med min tvåa, de hittade aldrig någon förklaring till varför jag blödde, men bebis mådde bra!
Svar på tråden Ruvare oktober 2021