• minaimaginärabarn

    Ruvare oktober 2021

    Grattis till er som plussat och lycka till alla andra.

    Hoppar in här eftersom jag både läser, ruvar och har frågor. Gör syskonförsök och trodde att jag skulle vara cool under rivningen. Men icke, det är ju olidligt. Har immunologiska problem i botten så får medicinsk support vilket är skönt. Det jobbiga är att jag är nervös över att kroppen håller på att jobba hårt för att få bort embryot. Svårt att heta vad symtomen beror på liksom, graviditet eller immunologiska reaktion.... Så nu vill jag fråga er som plussat, vilka symtom kände ni innan som ni ändå tyckte var något ni inte kände igen från annars. Ni vet, flera småsaker som ni nu har fått bekräftat. Tack på förhand!

  • minaimaginärabarn
    TheSwedishKiwi skrev 2021-10-26 13:50:13 följande:

    Jag vet inte om jag till 100% förstår frågan, men om du menar vilka slags graviditetssymptom man känt hittills så är det följande för mig:

     - Huvudvärk som kommer och går utan att jag behöver ta någon värktablett

     - Kände mig väldigt varm runt vecka 3-4 någonstans.

     - Dragningar och stickningar i magen

     - Molande värk i magen (som mensvärk)

     - En förfärlig trötthet som gjort att jag knappt orkat någonting.

     - Humörsvängingar (har ofta gråten i halsen)

     - Illamående nästan dagligen från och till, men inte ännu så jag kräkts

     - Sura uppstötningar

     - Oförklarliga blödningar

    Hoppas det hjälper något, men säg till om det inte alls var det du syftade på!


    Tack för svar! Allt hjälper i denna stund, som sagt oooolidligt jobbigt. Sitter på föreläsning idag, du fattar nog hur mycket jag kan koncentrera mig, ha ha.

    Orkar du skriva vilka som kom innan BIM och vilka som kom efter? Jag har liksom många symtom nu innan BIM som jag känner igen från när jag var i v. 5-7 något med min son. Så nu tänker jag att allt detta jag känner är innan mensen ska komma symtom...
  • minaimaginärabarn
    TheSwedishKiwi skrev 2021-10-26 15:34:54 följande:

    Ja men absolut, då förstår jag vad du menar. Dessa hade jag innan BIM:

     - Huvudvärk som kommer och går utan att jag behöver ta någon värktablett

     - Dragningar och stickningar i magen

     - Molande värk i magen (som mensvärk)

     - En förfärlig trötthet som gjort att jag knappt orkat någonting.

    De har blivit lite värre med tiden, men kände av dem redan innan BIM. Glömde såklart nämna ömma bröst! Det har jag haft konstant nu ganska länge, men jag kommer faktiskt inte ihåg om det började innan eller efter BIM.

    Det är första gången jag är gravid (förutom mitt utomkvedshavandeskap, men då visste jag inte att jag var gravid), så jag vet inte hur tidigt det är vanligt med dessa symtom. Jag hade ju testdag i lördags, så är väldigt nygravid om man säger så.


    Tack för svar, det hjälpte. Jag får vänta och se, tids nog får jag ju svar.....Grattis till pluset oxå och lycka till
  • minaimaginärabarn
    Cath89 skrev 2021-10-27 05:36:04 följande:

    Hur ska man få dagarna att gå till testdag (30/10) ????

    Jaaag blir koko!!!


    Har inget bra svar, men hög igenkänning. Trodde jag skulle vara cool denna gång under syskonruvningen. Att jag intalat mig själv att det absolut inte skulle funka med det Frysta embryot från pocket som blev vår son. Men så har det verkligen inte blivit. Idag är jag säker att det inte blivit något, dagarna innan säker att det tagit sig. Känner igen mönstret sedan tidigare ruvningar, haha.
    Cath89 skrev 2021-10-27 05:36:04 följande:

    Hur ska man få dagarna att gå till testdag (30/10) ????

    Jaaag blir koko!!!


    En till här som undrar. Trodde jag skulle vara kul såhär i syskonruvningen, men icke. Hade liksom intalat mig att det är omöjligt att det skulle bli två barn på samma plock Men att vi måste ju ändå försöka. Kände mig rätt lugn i det men så har jag känt lite väl mycket som jag känner igen sedan rivningen med sonen och en strimma hopp börjat spira. Men idag tror jag inte att jag är gravid igen och försöker vila i det. Fattar inte hur sakta tiden kan gå dessa dagar, annars brukar tiden flyga fram, haha. Lycka till, bara att stå ut. När är din beräknade mens?
  • minaimaginärabarn
    minaimaginärabarn skrev 2021-10-26 22:02:33 följande:

    Tack för svar, det hjälpte. Jag får vänta och se, tids nog får jag ju svar.....Grattis till pluset oxå och lycka till


    Måste ställa en fråga om huvudvärken. Kommer den plötsligt och försvinner? Min kommer dovt och kan vara i från några sekunder till längre stunder. I pannan.

    När du hade molvärk, hur kändes den? Min kan pirra, dra, trycka och sen kan det ila i ljumskarna. Kan samtidigt då få behov av att gå på toaletten. Blir orolig varje gång att det ska vara mensen som kommer för tidigt. Är det något du känner igen? Brukar inte känna något innan mensen dyker upp men nu analyserar jag även sönder min kropp, haha.
  • minaimaginärabarn

    Hej!

    Nu behöver jag hjälp igen, ni var så givmilda sist. Hur starka var era test när ni ruvat på en blastocyst i 1 vecka? Om ruvardag 1 är dagen efter insättning blir idag för mig rd 8. Hur har era gravtest sett ut då? Jag blir snart tokig på detta... Jag fick plus men tycker det borde vara starkare.... Om jag skulle tala i gravidotetstermer är denna dag 3+7, så beräknas mens skulle vara imorgon. Jag skulle dock fått den igår och fick även rosa i lutinuset men efter det har ingen mens kommit igång. Tog progesteron och östrogentest test igår och det visade inte på att jag skulle få någon mens. Tog även blod HCG men werlabs vägrar ge ut det innan deras läkare har kommenterat vilket ju kan ta en vecka... Det tråkiga i det hela är att jag plussat svagt så sjukt många gånger och det har aldrig slutat väl så jag är inte så optimistisk....

    Tack på förhand!

  • minaimaginärabarn
    nena55 skrev 2021-10-30 07:33:02 följande:

    Hej,

    Jag testade tre dagar i rad, typ rd8, 9 och 10 eller 9, 10, 11 om man räknar insättningadagen som dag 1(jag vet inte hur man räknar). Det var så svagt så svagt så att jag trodde att jag kanske inbillade mig första dagen, typ samma andra dagen och helt plötsligt jättestarkt sista så det kan gå upp fort. Vänta du några dagar och ta ett till. Vissa plussar ju inte förrän testdagen och där är du ju inte än :)


    Tack för svar. Bara olidlig väntan. Var så säker på att jag var gravid så när det rosa kom igår blev jag lite chokad när det var rosa i Trosan. Mina progesteron värden hade ju t o m gått upp sedan 3 dagar tillbaka vilket ju inte tydde på mens.... Bara Att vänta då. Har två små som ju hjälper mig att tänka på annat, är dessutom själv med dem så får väl ta och släppa detta nu... Men fler får gärna svara, :).
  • minaimaginärabarn
    Emma1b skrev 2021-10-31 06:25:31 följande:

    Grattis Cath89!! Och Kallamakka, tröstkram till dig! minaimaginärBarn: Jag fick en nästan osynlig skugga på rd8(med blastis) rd 9 var det totalblank och fick en rejäl blödning så var helt 100 på att det var kört. Men på rd 10 fick jag gravid 1-2 på cb digital. Och på rd 12 supertydligt streck på cb som ej var testa tidigt. Rd rd14 fick jag gravid 2-3 på cb digital. Så jag håller tummarna för dig!

    Här sniglar sig tiden fram, vill bara att det ska bli 18 nov så jag (förhoppningsvis) får se ett tickande hjärta.

    Var på middag med ett kompisgäng igår som jag inte berättade för att jag är gravid. De undrade lite varför jagctagit bilen och inte bussen, och alltså inte drack aölkohol, men det förklarade jag borr. Nu bestämde vi att vi ska ses på en pub på onsdag, och vet inte hur jag ska förklara att jag väljer att 'ta bilen" igen...


    Tack för svar och grattis. Såg att du oxå har barn sedan tidigare. Jag har 2 stycken små och en bonusdotter. Detta är den Frysta som blev över när mitt ena barn blev till. Det är oxå vårt sista försök. Trodde ruvningen skulle göras sådär vid sidan om men det tar upp all min tid. Har väldigt många kemiska graviditeter i bagaget så har tyvärr inte så stora förhoppningar tyvärr. Men tog test imorse och det var ff svagt men tyckte nog det var lite starkare. Tycker ju bara det borde vara starkt nu.... Mina graviditetssymtom fortsätter oxå och ingen mer blödning sedan igår vid lunchtid. Alltid något. Hoppas på starkt test imorgon.

    Hoppas tiden går fort till 18 nov!
Svar på tråden Ruvare oktober 2021