Inlägg från: Anonym (F) |Visa alla inlägg
  • Anonym (F)

    Köpekontrakt fastighet

    Varför tror du att ni formulerar det här kontraktet bättre än banken? Eller försöker ni spara kaffepengar på en av livets största affärer?

  • Anonym (F)
    Hejsan91hejsan skrev 2021-10-04 21:50:48 följande:

    Snälla sluta svara bara ni som har omogna svar:)!

    Anledningen att jag frågar är ju för att vi ska se till att kontraktet blir rätt. Det är ju ingen hjärnforskning att skriva kontrakt men är ju viktigt att det blir korrekt när det gäller lånet. Känns som att kasta pengar i sjön och anlita banken för 5 olika kontrakt när det enda jag behöver är någon som skrivit ett liknande kontrakt och vet hur man formulerar sig. Dessutom kommer ju banken inte godkänna kontraktet och skriva över mig på halva lånet om det inte är juridiskt rätt så ingen fara att det blir ett kalleankakontrakt. Har redan ett köpekontrakt att gå efter som mall sen tidigare köp men nu eftersom jag köper in mig i en annans bostad undrade jag bara om någon skrivit liknande ?

    Tycker det är bullshit att man ska betala pengar bara för att man är lat och det är den lättaste utvägen. Alla människor kan klara av att skriva kontrakt bara man läser på lite och frågar runt :)


    Bullshit hit och dit. Formfel har bitit många i svansen men vi ?lata? som köper tjänsten är garanterade att slippa det.

    Men kör på du. Du får säkert bensäkra råd bland random människor.
Svar på tråden Köpekontrakt fastighet