Inlägg från: Anonym (Svårt att få barn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svårt att få barn)

    Varför får inte min man utlösning?

    Det är svårt att få barn när mannen inte kan få utlösning. Vet inte vad vi ska göra. Det är som att han blir blockerad vid tanken att han måste leverera och gå och kan inte slappna av eller njuta. Utan tänker bara att han måste gå nu.

    Vi försöker ha sex vid dagarna runt äl. Det händer att vi har sex 3 gånger på en förmiddag men det slutar varje gång med att han ger upp eller att penisen blir slak under pågående sex.

    Önskar ja kunde göra något. Försökt få barn i över 1 år nu och det blir mer stress för varje månad för honom om han Kommer klara att gå. Eller om det är kört den här månaden också.

    Första ligger klarar han ofta att gå. Men nästa ligg, oavsett om det gått 1 dygn eller 2 dygn så kan han inte få utlösning.

    Börjar ge upp tankarna om barn men det gör så ont också. Gråter varje månad det blir så här och mensen sen dyker upp

    Längtar galet mycket efter en bebis och att vi gravid.

  • Svar på tråden Varför får inte min man utlösning?
  • Anonym (Svårt att få barn)
    Limpo skrev 2021-10-09 09:12:48 följande:

    Ibland kommer han vad jag förstår? Kanske ni ska prova lite ny omgivning bo på hotell en helg. Du kan prova ge ho om oralt om han gillar det när han är på väg så rider du honom det kan fungera. Lycka till.


    Vi har provat det men det funkar inte? ja vi har knappt sex förutom vid äl. Och första gången funkar det klockrent efter att ha haft uppehåll på flera veckor. Men sen andra dagen eller som nu väntade vi 1 1/2 dygn så funkade det inte. Försökt tre gånger men han ger upp
  • Anonym (Svårt att få barn)

    Vad använder du för spruta? Är det något kit man köper?


    Anonym (Kvinna-83) skrev 2021-10-09 09:08:28 följande:

    Att ha sex för att producera barn är en jättepress för många män. Vi har löst det så att vi myser till det första dagen äl-testet visar positivt (om vi är sugna). Annars kör vi heminsemination. Det är lättare för honom att leverera ensam i en liten plastmugg. Sedan använder jag en liten medicinspruta och ser till att killarna hamnar där de ska. Då gör vi det varje dag tills jag ser att tempen ökat som den ska efter ägglossning. Sist jag blev gravid körde vi en sådan lösning.

    Kan tillägga att han aldrig någonsin har problem att komma annars. Vi har sex några gånger i veckan under de ej fertila perioderna. Så de sitter verkligen så mycket i huvudet när det finns en press.


  • Anonym (Svårt att få barn)

    Funkar heminsemination? Tänker att får spermierna den skjuts som behövs för att ta sig upp?

  • Anonym (Svårt att få barn)
    Anonym (Man från samma situation) skrev 2021-10-09 11:32:07 följande:

    Nejnej, gör för guds skull inte det! Det har INGENTING med saken att göra, skulle bara ställa till det än mer..

    Han har fått en mental låsning för produktionssex, jag skulle rekommendera att försöka få igång nöjessexet mellan ägglossningarna så att ni slappnar av och njuter av sex igen, då kommer det nog släppa lite för honom med utlösning som följd när pressen lättar, sen bara fortsätta utan snack om ägglossningar osv, även om du testar dig så säger bara att du är sugen att bli tagen på middagsbordet eller nåt som skulle uppskattas.


    Det är vad jag tror också. För han har bara dessa låsningar under äl. Han säger själv att han tycker det är stressande att få veta en vecka innan också så jag får väl gömma stickorna till nösta gång och tiga om äl fram till glada gubben.
  • Anonym (Svårt att få barn)
    Kexsmula skrev 2021-10-09 09:26:39 följande:

    Jag har haft en sambo med samma problem och mitt råder tyvärr att lämna honom. Det kommer aldrig att bli bättre och du vill ha ett normalt liv. Lämna. Jag ångrar mig inte, även om det var smärtsamt just då,


    Nej jag tänker inte lämna honom för det. Han är stressad och det sitter i huvudet att vibhar sex och att det är viktigt för honom att gå vi har sex, han blir upphetsad och får stånd mm. Men han kan inte slappna av å få utlösning. Utan kan hplla på i evigheter. Lyxproblem för vissa men i detta sammanhang vill han/jag att han ska få utlösning också.
  • Anonym (Svårt att få barn)
    Anonym (Tja) skrev 2021-10-09 10:59:36 följande:

    Men han kan få utlösning när han runkar antar jag. Ett sätt är att du stå en sexställning som han tycker är finast och runkar och när han känner att han kommer så för han in kuken i dig. Så kan man börja där


    Han är inte den typen som runkar. Jo det finns killar som inte gör det och som inte tänder på att runka.
  • Anonym (Svårt att få barn)
    pandarinen skrev 2021-10-09 12:25:48 följande:

    [/quote]

    Det stämmer. Han är pressad att leverera. Har inte varit problem tidigare men blir värre för varje månad/ äl.

    Vi har fått till det en gång tidigare och har ett barn ihop men hen satte vi på andra försöket. Nu har vi försökt i snart ett år....


    Jo du har rätt. Han känner sig stressad och då blir jag stressad. Upplever inte att det blir värre som du skriver för varje äl. Han kan få utlösning. Han får utlösning alltid första försöket varje månad som vi har sex. Det är dag två, tre som det låser sig för honom.
Svar på tråden Varför får inte min man utlösning?