• Anonym (FYI)

    Kär i min arbetskamrat

    Ponera att hon inte har en tanke på dig mer än att du är hennes trevliga chef som hon kommer bra överens med och gärna spenderar lunchen tillsammans med.
    Hon älskar sin man och har ingen tanke på att splittra sin familj. Ganska nöjd.

    Så kommer du om ett halvår och talar om att du är kär i henne och har varit det under en längre tid. Vad vill du med det?
    Det finns hur många historier som helst i olika forum där kvinnor inte har en tanke på att lämna eller vara otrogen, men det ställer till det i huvudet på många...Kan inte glömma...ligger vaken på nätterna och funderar osv.
    Är det det du vill? Göra henne och hennes familj olycklig?
    Fy fan för folk som inte kan låta andra familjer vara ifred !

  • Anonym (FYI)
    Monsoon skrev 2021-10-18 14:23:39 följande:
    Wow det här ämnet är väldigt provocerande för dig. Du har nu skrivit otaliga inlägg där du i ganska otrevlig ton härjar om samma sak. Tycker du själv att det är så man beter sig på nätet?
    Men är det så svårt att förstå att det är provocerande för i princip alla som råkat ut för otrohet och dess följder när det gottas och försöker förmildras?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Jaget) skrev 2021-10-18 15:43:03 följande:
    Så lät ungefär mitt ex också, att han bara ville ha sex ,han sket i våran familj, konsekvensen att han pajade "våran" familj var hans fel, var bättre att jag stannade, vi hade en tillfällig svacka, att jag var en hora som pratade med han. osv osv. sen när orden inte hjälpte så tog nävarna vid och det var också "hans" fel, om jag bara hållit mig på mattan och krupit för mitt ex så skulle allt vara bättre.
    Där kom dom igen...Dom förmildrande omständigheterna. det var den andres felRynkar på näsan
    Det fanns alltså inget vettigare sätt att lämna ett dysfunktionellt förhållande än att sära på benen för en som kom från vänster?
    Du var otrogen...ta ditt ansvar för den biten.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Jaget) skrev 2021-10-18 13:47:08 följande:
    Det är sant det han visste var att jag var gift, och han "älskade mig" 
    Och därför blev det ingen fortsättning?
    Älskade mig inom citationstecken? Jag tolkar det som att han bara vill komma innanför trosorna och då stämmer ju detta...
    Anonym (sådär) skrev 2021-10-18 14:11:14 följande:
    Mao, han sket fullkomligen i vilka konsekvenser ett uppbrott skulle få för dig och era barn, positiva eller negativa. Det enda han brydde sig om var att han fick det han ville och det kan jag tycka är väldigt egoistiskt och hänsynslöst. Jag menar ditt förhållande kunde ju lika väl varit lyckligt, eller ni kunde haft en temporär svacka, det har ju alla långa förhållanden. Är det ok att då gå in och försöka påverka personen att bryta upp sitt förhållande eller bedra sin partner bara för att man själv är kär/kåt?

    Jag tycker inte det är ett speciellt trevligt agerande med tanke på vilka konsekvenser ett uppbrott eller ett svek kan få för personens partner och barn. Och jag fattar ärligt talat inte hur fan en person som själv gått igenom en skilsmässa och vet precis hur påfrestande det är för barn öht kan vilja utsätta andras barn för det bara så man själv ska kunna få det man vill ha.

  • Anonym (FYI)
    Anonym (Gedig) skrev 2021-10-18 20:26:39 följande:
    Din fixering vid att trycka till alla i otrohetstrådar är inte sund. Råder dig att söka hjälp för vilka trauma du nu har som innefattar otrohet. 
    Man får absolut tycka den som bedragit en är ett riktigt rövhål, men att sitta och leta upp såna här trådar och diskutera in i oändlighet utan att tillföra något som inte redan sagts ÄR INTE FRISKT.
    Och vad var nu detta för nåt? Har du tagit din medicin idag? Annars kanske du skall göra det nuObestämd
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Lavinia) skrev 2021-10-22 15:09:20 följande:
    Man tycker ju att dessa kvinnor någon gång borde lära sig. Om man har barn med tre olika män redan, kanske man borde välja den fjärde mannen mer noggrant, och inte ha så bråttom att flytta ihop, och inte bli med barn på en gång... eller ännu hellre leva ensam en tid, och låta sina stackars barn landa.

    Fast jag tycker nog, att om man INTE är en sådan person som ständigt blir blint förälskad i nya, olämpliga personer, och så går det över lika fort igen, utan man upplever en förälskelse som är stark och unik och inte går över trots att man inte ens haft sex ännu, och man väntat lång tid på det rätta tillfället att bekänna sin kärlek, och denna nya person även rent rationellt, poängmässigt, skulle vara en bättre partner för livet än den torrbollen man har därhemma. Då måste det finnas någon form av ångerrätt. Förutsatt att man sköter det så klokt och skonsamt för barnen som möjligt.

    Jag tror att man kan bli väldigt bitter annars, när barnen börjar springa ute och skaffa sig partners och egna liv, och kanske inte bryr sig om att ringa mamma särskilt ofta när de flyttat hemifrån, om man sitter där ensam och har offrat ALLT för deras skull. Dessutom skulle kanske den mer aktiva, levande styvpappan ha gett dem roligare barndomsupplevelser, och rustat dem bättre för livet? Allt beror ju på vilka kontrahenterna är, och det vet man ju inte när man bara läser en tråd på nätet. Egentligen skulle jag vilja se videoklipp på alla inblandade, innan jag ger råd.

    Du kanske ska flytta till Saudiarabien? Där FÅR inte kvinnorna ta ut skilsmässa. Dock får männen det, så det blir ombildade familjer till och med där... 
    Ja, mycket "kanske" är det??
    Ingen här vet hur hennes man är. Han kanske är en drömman som hon älskar högt, men ändå blir lockad av ett litet äventyr när tillfället kommer i form av en chef som inte kan hålla sina känslor i styr. Är kärleken lika fin då?
  • Anonym (FYI)
    Monsoon skrev 2021-10-27 18:58:36 följande:
    Nu anmälde jag den sista i en lång rad inlägg som bara innehåller personangrepp och förolämpningar. Sluta härja och lämna tråden om inte du kan bidra med civiliserade inlägg.
    Anonym (sådär) skrev 2021-10-27 18:37:47 följande:

    Är det dina ungars åsikt eller DIN åsikt?. Om du frågar dina barn om de tyckte det var skitkul att ni skildes och älskar att pendla mellan två hushåll eller om de hellre hade velat att ni fortsatt vara ihop. Vilket svar tror du att du får?

    Kom igen nu, du är ju så jäkla kåtstinn att du hittar på alla möjliga förklaringar för varför det det är bäst för alla ink hennes barn att hon ska vara med dig för du och dina känslor är ju såklart centrum i universum för alla. Det är väl förfan självklart att deras ungar hellre är med sin pappa än nån okänd gubbe som är kåt på deras mamma. Du och dina känslor betyder ju inte ett skit för dem.

    Ärlig talat, ta en kalldusch och försök iaf för en sekund att tänka utanför dig själv och dina känslor. Varken du eller dina känslor är centrum i universum för någon annan än dig.


    .Det här är senaste av en lång rad hätska inlägg som bara innehåller personangrepp och förolämpningar. Sluta härja och lämna tråden om du inte kan bidra med civiliserade inlägg.
    Ja, det är väl skönt att slippa mothugg och argument emot det ni håller på med, så ni kan härja fritt och dunka varandra i ryggen, utan att någon tycker ni bär er jäkligt illa åt...Familjeliv, pfsssKräks
  • Anonym (FYI)
    Anonym (RockF) skrev 2021-10-27 23:14:01 följande:
    Är du religös?
    Nä, tycker bara genuint illa om sådana som dig.
Svar på tråden Kär i min arbetskamrat