Inlägg från: Anonym (Outset) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Outset)

    Kär i min arbetskamrat

    Anonym (RockF) skrev 2021-10-11 20:24:19 följande:

    Vilket klokt inlägg, det är förmodligen precis så som du beskriver.

    Är nog bäst att jag väljer att se det så eftersom hon är gift. Får passa på att njuta av den kryddade tillvaron istället och vänta in att känslorna svalnar lite.


    Kan bara säga tvärtom. Din magkänsla säger väl hur det ligger till. Och jag har också en man som jag attraheras av på jobbet, men det tyvärr en riktig förälskelse och inte bara kåtslag. Eftersom jag är gift men inte han så skräms jag av mina egna känslor och försöker väl rida ut stormen med hjärtat i behåll.
  • Anonym (Outset)
    Anonym (Krydda) skrev 2021-10-11 21:48:15 följande:

    Om du har det i tankarna tycker jag att du gott kan tala om hur du känner när du slutar. Ge henne chansen utan att det blir en press och risk för pinsamma situationer.

    Om hon får veta och också veta hur hon kan komma i kontakt med dig OM hon vill så har du gjort vad du kan.


    Mycket bra inlägg. Att få veta läget och även hur man kan komma i kontakt om man vill gå vidare med dig är bästa utgångsläge ifall hon överväger att lämna för dig. I så fall är hennes relation redan på väg åt skogen sedan länge. Men det kan bli kämpigt ett tag framöver och inte säkert att det slutar väl i längden.
  • Anonym (Outset)
    Anonym (RockF) skrev 2021-10-11 21:41:35 följande:

    Det är lite härligt när man blir alldeles varm inombords av att vara med en annan människa. Tänker på henne varje vaken stund.

    Tror du det finns intresse från hans sida? Hur skulle du reagera/agera om han tog initiativ nu när du är förälskad i honom?


    Beror på... Han skulle behöva säga med ord först, vad han känner för mig och sina intentioner. Så jag kan veta att det inte bara är en hit and run. Till skillnad till att bara försöka kyssa mig t ex utan nån vidare förklaring. Eller kyssa mig först, sen berätta.

    Jag tror att han är kär i mig. Men! Jag är rädd att han bara söker bekräftelse eller vill se om han fortfarande har det som krävs för att få en kvinna på fall. Det skulle utplåna mig totalt.

    Om han skulle försöka skulle jag nog ha svårt att stå emot
  • Anonym (Outset)
    Anonym (RockF) skrev 2021-10-11 22:44:41 följande:

    Blir ju lite uppmuntrad av att en gift kvinna skriver det du skriver. Det är ju precis den reaktion jag önskar av kvinnan på mitt jobb.

    Har du barn? Tror du att det skulle vara nån skillnad om du hade/inte hade barn?


    Jag har barn. De är en stor anledning till att jag tar det lugnt. Inget får störa deras fina trygga liv. Och att jag fortfarande bryr mig enormt mycket min man och vill att han ska få vara glad. Jag är glad nog så jag kan stå ut med mina känslor ett tag.
  • Anonym (Outset)
    Anonym (RockF) skrev 2021-10-13 22:38:54 följande:

    Det har du rätt i, om förälskelsen håller i sig så kommer jag till slut inte kunna/vilja visa hänsyn på så sätt att jag avstår från att berätta för henne.

    Men jag kommer både vilja och kunna visa hänsyn på så sätt att hon utan press kan välja att svara hur hon vill och det kommer jag givetvis respektera.


    Det är väldigt fint av dig. Få män som du i världen
  • Anonym (Outset)
    Anonym (RockF) skrev 2021-10-13 23:34:21 följande:

    Det har förmodligen helt rätt, jag håller med och har gjort samma analys av situationen. Fast jag drömmer ju om att hon ska ta initiativet, vilket jag innerst inne förstår inte är ett speciellt troligt scenario.Jag planerar som jag skrivit innan att byta jobb i vår, om läget är snarlikt så kommer jag nog berätta i samband med att jag slutar. Men det hinner rinna mycket vatten under broarna tills dess så hur det blir visar sig.Kan passa på att tala om att hon är otroligt vacker, har ett underbart leende och dom varmaste ögonen någon någonsin sett. Hon är fantastisk att prata med och jag blir glad och varm när jag ser henne. När hon tittar på mig så smälter jag.


    Har hon några dåliga sidor då? :) lite mammamage, tråkiga egenskaper, trista åsikter?
  • Anonym (Outset)
    Anonym (RockF) skrev 2021-10-14 18:43:55 följande:

    Hat ju ingenstans skrivit att jag vill att hon ska vara otrogen. Tror inte heller att hon vill lämna sin man.

    Det egoistiska är väl att jag vill berätta för henne för att kunna få ett avslut. Om jag misstagit mig så blir det ju 100% klart att jag måste släppa det och gå vidare.

    Kommer givetvis inte agera i blindo. Jag får använda tiden till att försöka ta reda på om hon är intresserad. Om det inte blir tydligare så lär jag inte ta upp det.


    Men en liten motfråga. Har du gjort nåt för att visa ditt intresse? Kan det vara så att hon inte märker av att du är kär?
  • Anonym (Outset)

    Spännande läge. Vad kommer du göra när du berättar? Har du ett scenario? Får heja på er.

  • Anonym (Outset)
    Anonym (RockF) skrev 2021-10-27 22:36:27 följande:

    Just det där med att nudda varann gillar jag, räckte över en datakabel idag och hon rör min hand när hon tar emot den. Det hade gått alldeles utmärkt att ta emot den utan att nudda mig.

    Men oj vad bra det känns den där korta hudkontakten. Ibland nuddar benen varandra när vi  sitter bredvid varann. Bara kort, men återkommande och väldigt härligt. 

    Jag förstår ju att enbart det där inte innebär att hon är intresserad på riktigt, hon kanske bara gillar att flörta lite. Men det är helt omöjligt att det inte är medvetet.

    Sen är det ju samtalen, blickarna och att vi ofta hamnar på tu man hand. Finns ofta något jobbrelaterat vi behöver avhandla på egen hand. Blir ofta att vi pratar privata saker. Berättar jag en eller två saker jag ska göra i helgen så frågor hon alltid hur det gick med just dom sakerna. Givetvis gör jag likadant. 

    Fredagar pratar man ju ofta med flera på jobbet om vad som ska hända i helgen, men vanligtvis så följer folk inte upp det på måndagen. Inte så noga och inte varje helg.

    Många små saker som jag läser in som intresse, men hade som sagt velat ha något rejält. 


    Men vad skulle ett exempel vara på något rejält?

    Annars kan det vara så att du har blivit hennes bästis?
  • Anonym (Outset)

    Mmm det är tufft. .. det verkar som om hon bryr sig om dig i alla fall. Från det du berättar.

Svar på tråden Kär i min arbetskamrat