Inlägg från: Anonym (Jag med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag med)

    Kär i min arbetskamrat

    Anonym (RockF) skrev 2021-10-31 11:17:12 följande:

    Det finns säkerligen flera i liknande situation så jag jag är inte så säker på att det är just dig jag skrivit om.  

    Men det är absolut en spännande tanke, eller snarare läskig.  Har inte haft för avsikt att lämna ut mig så här till någon jag känner och absolut inte till henne/dig.  Ville bara lufta mina känslor för "någon", och då är ju ett anonymt forum lämpligt.


    Ja det är nog vanligare än vad man tror att få känslor för kollegor/chefen mm. Vi är ju där jämnt och umgås jämnt. Ubder pandemin har det ju varit ovanligare men nu är det nyrenässans igen. Jag är oxå i liknande sits och är så jäkla attraherad av min chef så det är galet men tror bara att jag blivit knäpp och inbillar mig. Kämpar för att återfå kontrollen av min hormonstinna hjärna. Går sådär

    Jag tycker att du TS är sympatisk och klok! Tänker efter noga men är en romantisk karl. Du verkar mysig och jag önskar dig allt gott och hoppas du kommer fram till en lösning och får mod att göra rätt val
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Outset) skrev 2021-10-31 19:31:12 följande:

    Har din chef visat att han är intresserad? Vad skulle du välja om han berättade om sin känslor för dig?


    Som sagt så tänker jag att det är lätt att misstolka när hjärnan pumpar hormoner överallt.

    Men han beter sig såhär:

    Säger att jag är rolig att jobba med och berömmer mig ofta

    Ser oerhört glad ut när jag kommer ofta, nästan lättad, ler ofta

    Tar ofta kontakt med mig, söker upp mig

    Säger att han alltid har tid för mig och har verkligen det, när vi sitter på möten så försvinner tiden, det brukar vi båda tycka

    Brukar ibland sitta lite närmare än vad man egentligen ska sas. Har hänt att vi råkat komma åt varandra

    Så att, ja det kan ju bara vara att han gillar att ha mig som anställd och har förtroende för mig och min kompetens

    Helt omöjligt att veta faktiskt
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Outset) skrev 2021-10-31 21:29:17 följande:

    Det låter lite som om han är intresserad. Speciellt det han säger. Det där med att komma åt varandra trodde jag inte betydde nåt ö h t. Men nu när jag är lite äldre inser jag att det sker medvetet, speciellt när man råkar göra det ofta. Och när ingen verkar rygga tillbaka. Däremot tror jag också att det betyder att man inte är så seriös, utan letar mest efter sden där extra lilla spänningen i vardagen.Detta utifrån mina egna erfarenheter. Jag vet inte hur man ser om nån menar allvar dock...önskar jag hade lärt mig det


    Ja eller så är han bars genuint trevlig och lättsam och känner sig trygg med mig. I värsta fall så kanske han finner det så osannolikt att det skulle bli nåt mellan oss att han kan slappna av helt och trivs.

    Nä man vet inte hur folk vill ha kåt seriöst men det tänker jag att msn får stämma sv i början vad man är ute efter. Killar tenderar ju att kunna uttrycka det bra är min erfarenhet.

    Det här fysiska och närheten kan åter igen bero på hans personlighet men att han mest vill ha lite spänning kanske inte är omöjligt.
  • Anonym (Jag med)

    Jo det är ett riskabelt spel när det kommer till beröring/kroppskontakt. Min chef gjorde ju så med mig för inte så länge sedan, inte kramade men ?nuddade? mig flera gånger vid ett tillfälle. Blev mycket förvirrad av det, hade inte råkat ut för det förrut. Blev både glad men förvirrad. Känns nu som att jag bara inbillat mig allt. Eller att det kansler var så att han inte menade det men upptäckte det och då märkte att jag inte vek undan och därför nu kanske han känner sig obekväm.

    Förvirrat inlägg men själva grejjen är att det ledde till massa motstridiga känslor i mig. Var det meningen? Vad låg bakom? Har jag inbillat mig? Känner han sig obekväm nu och tror att jag är intresserad?

    Kanske din kärlek oxå känner sig förvirrad. Kanske hon tar avstånd från dig nu i veckan för att hon är rädd att vara påstridig, opassande eller ha missförstått.

  • Anonym (Jag med)
    Anonym (jury) skrev 2021-11-07 19:33:07 följande:

    Du leker med elden, när du som hennes överordnade ber om en kram från henne. Hon vill kanske inte kalla det sexuella trakasserier inför HR, men kan ändå kalla det för saker som kan få dig ut i problem. 

    Du verkar helt blind i dina försök att trappa upp dina närmanden för att hon skall ¨förstå¨. Om hon reagerar som du önskar så bekräftar det bara dina ideer om hennes romantiska känslor för dig, och om hon inte gör det bekräftar det bara dina ideer om att du måste vara mer tydlig för att hon skall förstå. Kommer nog att sluta illa i en snar framtid om du inte besinnar dig.


    Ja tyvärr är jag benägen att hålla med. Du kan få problem.

    Nä ts ta det lite lugnt i veckan rår jag dig.
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (RockF) skrev 2021-11-10 21:15:24 följande:

    Jag har i alla fall just nu landat i att jag får finna mig i att vara olyckligt kär ett tag framöver. Vilket smärtar enormt.

    Får försöka tänka mig henne som en god vän istället. Vilket inte borde bli så svårt då hon faktiskt är det. 

    Tog ett litet grepp häromdagen och aktiverade min profil på en dejtingsida igen och har nu en trevlig konversation med två tjejer som verkar intressanta. Hoppas att en eventuell träff med någon av dom eller någon annan ska leda mig till lyckan.  

     Innerst inne drömmer jag fortfarande om att hon ska ta min hand eller stryka mig på kinden. Ska aktivt försöka mota såna drömmar from nu.


    Hur går det för dig?
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (RockF) skrev 2021-11-13 20:10:22 följande:

    Fredagen var riktigt bra, vi hade några bra samtal. Hon råkade nudda min hand igen och la en hand på min axel. 

    Försöket att tänka mig henne som en vän går sådär, säger högt för mig själv att jag älskar henne med jämna mellanrum så jag har lite att jobba på 

    Hon dyker upp i tankarna hela tiden.

    Har bokat in en träff med en av nättjejerna på söndag nästa vecka och tror jag kommer boka en träff i veckan med den andra. Hoppas verkligen att nån av dom är toppen. 


    Jag tycker du tänker rätt

    Du har för mycket att förlora på att berätta för henne

    Lite närhet och så frpn de andra kan säkert dämpa känslorna! Lycka till
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Outset) skrev 2021-11-24 21:23:32 följande:

    Det låter rimligt. Jag antar att du har angett en del felaktiga detaljer också. Detaljerna skriver man mer för att förvirra än för att berättelsen kräver det . I alla fall på forum.

    Men åter till det väsentliga. Bra att du roar dig lite, det är du värd.

    Dagar som ikväll så gör det fruktansvärt ont inombords av att inte kunna säga rakt ut hur man känner, inte få leva ut det. Jag vill ta hans hand, säga vad jag känner, jag vill kramas och mer och kunna vara glad och känna in hans doft och hudkontakt.

    Jag satt med honom själv och ville få ut det, men fi en sån rädsla att jag skulle förlora vår vänskap och att jag skulle göra hans dagar obekväma. Kändes som hjärtat skulle bulta ur kroppen. Sen tog tiden slut och han gick iväg.


    Ja det är plågsamt

    Fick idag en chokladkaka på skrivbordet på jobbet från någon okänd vilket fick mig att hoppas på att det var från honom. Så larvig. Säkert inte alls.

    Sen fick jag en bild på honom (från honom)från en konferens han var på, barometern slog i taket. På två sekunder.

    Vad ska man göra för att få tillbaka kontrollen över logiken?

    Ts verkar ha fått det lugnare genom att han kunnat distrahera sig med sina dater. En bra taktik! Distraktion ör bra men det låter som att hon alltid är i bakhuvudet ändå?
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (Outset) skrev 2021-12-18 01:54:42 följande:

    Äntligen fick jag lite klarhet. Inte var han intresserad ett enda dugg. Tvärtom, han tyckte sig ha förstått att jag gillade honom men så kände han inte. Han hade visst känt nån connection, sa han. Vi blev avbrutna mitt i samtalet. Smärtan är brutal men det var mitt eget val. Hellre det än att älta och undra. Jag vill gå under och ändå inte visa nåt. En enda sak är säker, jag kan inte vara kvar på mitt jobb. På måndag kommer jag säga upp mig och sen fundera kring mitt liv.


    Låter ju såklart sorgligt men bra att du fick klarhet. Det låter bra att du säger upp dig och söker annat. Ohållbart att du stannar kvar där och träffar honom dagligen.

    Tråkigt för dig men modigt att du tog steget.

    Du kommer gå vidare från det här och läka. Beklagar!
  • Anonym (Jag med)
    Anonym (sådär) skrev 2022-04-07 18:43:32 följande:

    Jaha, och så har vi då ännu ett egoistisk resonemang inlindat i en massa romatiskt BS om kärlek... och det värsta är att det tyvärr oxå funkar... varenda gång  // Drömmer Men det är klart du ska paaata med henne diu är ju kääär, och är man kär så kan man såklart bara skita i allt och alla för alla vet ju att käääärlek är det ultimata frokortet för gosistsiskit beteende...

    Men om man skalar bort allt romantiskt BS. Vad har vi kvar egentligem?

    En snubbe som känner något och vill något. Han vet mycket väl att kvinnan är upptagen och för att han ska få det han vill ha så behöver andra (hennes man och barn) betala ett högt pris för det. Men det skiter han fullkomligen i för det enda han bryr sig om är sina egna behov och känslor och ska bara ha sitt till vilket pris som helst... för han kommer ju inte vara den som betalar, det är ju andra.

    Så vad vi egentligen pratar om är ett egoistiskt / narcissistisk beteende som påminner om bortskämda barn som aldrig fått lära sig att man inte alltid kan få som man vill. Men det verkar vara helt ok bara man är kääääär.


    Trist inställning och du vet ju inte bevisligen hur det gått till. om du följt med i tråden så skulle du se att han har hållit god min. 
Svar på tråden Kär i min arbetskamrat