• Sun 17 Oct 2021 20:47
  2909 visningar
  31 svar
  31
  2909

  Att bli bonusförälder

  Drottningen1970 skrev 2021-10-17 20:37:14 följande:

  Han har bara barnen varannan helg. Ingen toppenkille i mina ögon måste jag säga?

  Hursomhelst så är det så sjukt lite tid han har med sina barn att det knappast kommer att inverka så mycket på er relation och framförallt så innebär det INTE att du denna pyttetid ska dela ansvaret för barnen med honom. Ansvarer är hans och enbart hans. Han ska lägga all sin tid och energi på barnen den pyttelilla tid som han ändå har sina ungar. Det är han som ska fixa mat, bada, natta, läsa saga, trösta etc etc. Din roll om ni skulle leva tillsamman är bara att vara en snäll, rättvist och respektfull vuxen som finns i hushållet.


  Håller med helt. Det är ju toppen att du tycker om hans barn och vill vara en närvarande vuxen i deras liv, med det räcker nog att du gör de saker du tycker är roliga. Han behöver inte springa ett ärende utan barn när han har hand om barnen. Han hat dem 2 av 14 dagar, han kan springa ärenden under dem 12 dagar han inte har sina barn. Han kan duscha när barnen sover under dem två löjliga dagar.
  Det hade ju varit en annan situation om han hade barnen varannan vecka eller oftare, men varannan helg? FInns ingen anledning för dig att ta n
  ågon ansvar som helst.
Svar på tråden Att bli bonusförälder