Inlägg från: En manlig man |Visa alla inlägg
  • En manlig man

    Sambons sexlust är borta och jag får inte ha sex med andra

    Anonym (XY) skrev 2021-10-19 21:51:52 följande:

    Men snälla. Av med offerkoftan. Ts lever med en person som varken vill röra honom eller ha sex med honom. Hon verkar dessutom inte vilja ta tag i problemet heller. Svacka eller inte, hon vet ju inte själv vad det beror på och hon verkar inte göra någonting för att förändra saken heller.

    Förståelse hit och dit, när är det dags att ha förståelse för TS och att han också har rätt att må bra i relationen? Vill hon inte bli lämnad så får hon försöka lösa problemet. Så enkelt är det. Klart att ingen vill vara med en barnrumpa som bara skriker och inte gör någonting åt problemet.


    Fan vilket bra inlägg. Du är man va?
  • En manlig man

    Garanterat att TS sambo kommer få tillbaka lusten om de går skilda vägar och hon träffar en ny. Hon lär väl knappast bli nunna och leva ensam hela livet. TS verkar dessutom vara en hyvens man.

    TS, Hjälper du till med hushållsarbetet hemma?

  • En manlig man
    Anonym (XY) skrev 2021-10-20 00:13:08 följande:

    Nej, jag är en kvinna. Det kan man inte tro, eller hur?


    Nej, trodde inte det. Men klart att det finns många förnuftiga kvinnor.
  • En manlig man
    Anonym (L) skrev 2021-10-23 17:04:37 följande:

    Det dök upp frågor för att det inte alls är samma scenario som det ts presenterar här. Sambon HAR ju sagt att hon vill försöka få tillbaka lusten men det går inte eftersom hon inte vet varför den har försvunnit, säger hon. Det står ju i texten. Vad menar du att ts då ska göra? Bara vänta på att den kanske kommer tillbaka?

    Problemet verkar vara att sambon inte tänder på ts längre. Det är förmodligen därför hon inte vill ha sex. Hon vill ju inte vara nära ts på andra sätt heller, vilket tyder på att attraktionen och kanske även kärleken är borta.


    TS bör lämna och bli lycklig med någon annan.
  • En manlig man

    När TS har lämnat så kommer hennes sexlust nog tillbaka rätt snabbt när hon träffar någon ny.

Svar på tråden Sambons sexlust är borta och jag får inte ha sex med andra