Inlägg från: dujagochbebisen |Visa alla inlägg
  • dujagochbebisen

    BF juli 2022

    Hej! Också precis plussat på ÄL+12 / BIM-3 med både testa tidigt och vanligt test! Ska även köpa digitalt bara för att bevisa för mannen att det är positivt haha.. 

    4/7 skaviblifyra, tredje barnet

    5/7 dujagochbebisen, första barnet

    7/7 sandrisens, första barnet

    10/7 Isolines, femte barnet

  • dujagochbebisen

    Bra idé! :) mina symptom hittills har varit extremt svullna bröst (brukar ha det mellan ÄL & mens men denna gång upplevs det ännu mer fylliga/svullna), rikliga flytningar, lite molvärk (men haft svårt att avgöra om det varit det), illamående som kommer ibland från 0 till 100 och sen extreeeeem trötthet och har känt mig fysiskt svag (under träning främst). Vad har ni för symptom?

    4/7 skaviblifyra, 39 år, tredje barnet

    5/7 dujagochbebisen, 28 år, första barnet

    7/7 sandrisens, första barnet

    9/7 Isolines, femte barnet

  • dujagochbebisen
    Isolines skrev 2021-10-24 16:22:52 följande:

    Känns såå overkligt att vara gravid, hade ett missfall förra månaden och att det skulle bli ett nytt plus såhär snabbt känns nästan för bra för att vara sant! Magiskt med en julibebis.


    Jag håller helt med dig, kan inte förstå att jag är gravid. Känns helt magiskt och som att det är någon annan nära mig som blivit det. Men det tar väl en stund tills det sjunkit in och man förstår att det är sant haha.. Hur berättade ni för er partner eller var han/henne med vid testet? :)

    Är du/ni oroliga för missfall?
  • dujagochbebisen
    skaviblifyra skrev 2021-10-24 19:01:05 följande:

    Min man frågade hur det var med mig. Jag sa vet inte... han sa aha är du gravid ;)

    Är lite orolig för missfall men vi är ju också i läget att vi är äldre och velar över om det är en bra idé med en till så blir det ingen så är vi lyckliga över våra två fina stora barn. Men vi längtar bägge efter en liten sladdis. Men tänk om det blir två...gulp, är ju mkt högre risk i min ålder.


    Haha vad charmigt ändå! Förstår det, håller verkligen tummarna! Jag är också nojig för MA även om jag inte fått det, är så ivrig att berätta för alla men kommer inte våga ens tro på detta först v 12 är över.. och dit känns det typ som en evighet till..
  • dujagochbebisen
    Närsomhelstnu skrev 2021-10-30 15:16:52 följande:

    Nu är vi en gäng, kul :)

    Hur mår ni allihopa?

    Ajävk är jag lite mer trött bara, än så läge iaf :D


    Jag är fortfarande väldigt trött och illamående till och från hela dagarna.. Tycker tiden går så långsamt, bara vetat om graviditeten en vecka men känns redan som en evighet haha. Hur får man tiden att gå snabbare?
Svar på tråden BF juli 2022