Inlägg från: Närsomhelstnu |Visa alla inlägg
  • Närsomhelstnu

    BF juli 2022

    Anonymous39 skrev 2021-11-03 21:29:04 följande:

    Vad har ni andra för symtom? Själv så har jag inga just nu och blir alltid så orolig då fast det är mitt tredje.. :/


    Inte många, något tröttare typ. Har känt lite annat men vet inte om det är graviditeten än
  • Närsomhelstnu
    Älskadelillaliv skrev 2021-11-04 14:02:33 följande:

    Usch ibland får jag ålders noja delux och ännu mera nu när jag är gravid. Är 37 blir 38 och känner mig sjukt gammal hur får jag bort dessa idiotiska tankar. De gör mig inte till en sämre mamma men vet att vissa kollegor och kommer höja på ögonbrynet (jobbar som barnmorska)


    Äh nej känn inte så, du väljer ju om du orkar eller inte. Trångsynt av dina kollegor, särskilt som barnmorskor då särskild de ska ha ett öppet sinne för barnafödandet? Fast å andra sidan så finns det ju risker med att vara äldre. Jag är inte rädd för vad andra tycker eller att jag ska orka. Jag mer rädd för det som kommer med att vara äldre, både positivt och negativt.

    De flesta som bor här jag bor som får barn nu som är på öppna förskolan är knappt fyllda 30, de flesta är runt 25 och får sitt första.....så annorlunda där jag är :/
  • Närsomhelstnu
    Anonymous39 skrev 2021-11-08 19:33:13 följande:

    Kommer alla hänga i fb-gruppen nu bara eller finns det någon som precis som jag inte har fb som tänker bara vara här på fl? :)


    Jag är inte sugen på fb, inte än iaf då vi inte vill gå ut med graviditeten än. Även om den är hemlig så kan ju npn man känner vara med.

    Jag hänger gärna kvar här :)
  • Närsomhelstnu

    Vi är iaf tre kvar, hoppas fler vill stanna trots fb grupp.

    Vi får uppdatera listan sen med de som är kvar här så det är lättare att hålla ordning :)

  • Närsomhelstnu
    Mickan91 skrev 2021-11-09 17:22:03 följande:

    Vet knappt om jag vågar hoppa in här. Jag blev oplanerat gravid nyligen? Helt panikslagen då det inte alls var vad jag väntade mig. Har haft naturalcycles sen i somras för att jag och min sambo gemensamt tyckte jag kunde sluta och testa något hormonfritt pga mitt ?underbara? humör :)

    Allt gick som det skulle den månaden och tempen gick ner lite dagen innan beräknad mens. Vaknade den natten och hade brutalt ont i ryggen. Även haft tryck över bröstet i säkert 2 veckor utan att vara stressad. Av ren instinkt och efter lite googlande så körde jag hem på lunchen och tog ett grav test. Fick två tydliga streck direkt. Panik. Körde och köpte ett digitalt och det visade 2-3v?

    Vi har pratat fram och tillbaka om detta nu i 2 veckor. Min sambo är inte redo, mentalt. Jag har aldrig riktigt tyckt om andras barn eller ens varit en ?barn-person?. Bokade tid för kuratorsamtal och abort. Men jag har aldrig haft så fel om mig själv. Jag vill inte detta, min magkänsla säger att jag ska behålla. Skall dit på undersökning imorgon och har redan mer panik än över det positiva gravtestet. Bryter ihop varannan dag. Vi har en stabil relation sen 10 år, bor redan bra för barn och har bra jobb, bra ekonomi, vet att vi vill ha barn om 1-2 år. Jag vill inte tvinga honom in i något för tidigt men tyvärr känns det som att det blir det enda alternativet.

    Förlåt för ett extremt långt inlägg. Är iallafall i vecka 7 enligt den här märkliga uträkningen. Och söker man i på olika sidor så säger det att jag blir beräknad till den 2:e juli.


    Jobbigt för er :/ dock är det svårt att bli redo. Min sambo var inte heller redo, men han blev väldigt redo under graviditeten och älskar att vara pappa. Så det måste inte bli dåligt för honom, han kanske bara måste få vänja sig vid att nu är det såhär?
  • Närsomhelstnu
    malva90 skrev 2021-11-12 15:03:59 följande:

    Jobbigt! Är säkert bara livmodern som växer, det är väl helt normalt med mensvärk under graviditeten? Men förstår din oro... går själv också och känner efter minsta lilla förändring. Orolig så fort man mår lite bättre och illamåendet försvinner typ hehe.. 


    Ja det är ju säkert det, ja det är ju så. Men man blir ju lite nojjig när det var mer än vanligt. Hehe men ja precis, man vill ha de där symtomen men ändå inte hehe
  • Närsomhelstnu
    malva90 skrev 2021-11-14 19:03:12 följande:

    Jag har varit på hälsosamtal i veckan men inskrivning och KUB blir i mellandagarna. Men funderar på att boka ett privat VUL för att verkligen veta att det finns något därinne? att vänta typ sex veckor till känns väldigt långt.

    Är det ett privat VUL du ska på den 30e? Eller är din region bara snällare än min kanske haha?


    Hehe, ja precis, det är VUL jag, ska på den 30e :). Trodde alla regioner gjorde liknande, jag bor i Västra Götaland.
Svar på tråden BF juli 2022