• Kiiwii

    BIM December 2021

    Hej, denna månad hoppas jag verkligen att det inte dyker upp någon mens! Jag har inte stenkoll på ägglossning och BIM men tror att jag hade ägglossning för några dagar sedan och att BIM blir kring 5 dec. Hade varit såååå mysigt att vara relativt ny-gravid kring jul ????

  • Kiiwii
    madde90 skrev 2021-11-26 06:54:03 följande:

    Okej tjejer. Snälla håll tummarna. Ska ha mens den 1 december. Igår efter skrivit av mig här va jag tvungen att lugna gärna som sprang iväg.

    Tog ett gravtest igår kväll. Köpt alla mina tester för denna omgång på testlagret. Tog en sticka o den ska tydligen mäta väldigt lågt.

    Men i alla fall inom tiden kunde man skymta något o de syster ännu mer om man lös med ljus under. Ja jag vet att de är tidigt men har aldrig fått så här innan.

    Nu här på morgonen Tog jag ett testa tidigt från testlagret som heter tento - be sure. Fick ett svagt men väldigt synligt streck och absolut inom tiden. Får inte någon bra bild på hur jag ser det. Hade ett vanligt gravtest hemma från apotek hjärtat. Vet inte hur tidigt man kan testa med den i alla fall men tror de eller ej så kom de ett svagt streck på den med.

    Hoppet är ännu mer nu att de kanske flyttat in en lite räka i alla fall. <3


    Såååå spännande :D Har ni försökt länge? Håller tummarna att du får ett tydligare positivt test snart!!
  • Kiiwii

    Följer tråden och ser att mååånga plussat! Grattis till alla :D

    I snigelfart närmar sig BIM för mig, ÄL +8 idag om jag hade ägglossning när jag jag tror. Nu under eftermiddagen började det värka långt nere i magen/livmodern typ. Jag hoppas ju förstås att det är för att nåt vill gro där och inte att det är nån PMS eller nåt, hehe? :)

  • Kiiwii
    nomina skrev 2021-12-01 21:48:15 följande:

    Tack! Nu har jag kissar två gånger och gått och "torkat" mig men inget mer har kommit.

    Det lugnar något att läsa men man vet ju inte, har haft ett missfall och jag är äldre också så kanske är risken högre. Jag hoppas in i det sista att allt är som det ska...såklart. tack för tröstande ord! <3


    Med mitt första barn hade jag brunaktiga flytningar strax före och efter BIM, hon är 9 år idag :) Så det behöver inte betyda nåt illa, väldigt vanligt men läskigt! Minns själv att jag var rädd för missfall när jag hade så, hoppas det håller sig borta!
  • Kiiwii

    Jag har börjat känna svag molvärk så jag gissar att mensen är på gång? :( Men man får se, man kan ju bli glatt överraskad också. Oavsett om det blir pluss eller inte så är jag så himla glad att cykeln börjar bli regelbunden och att jag kan tyda min kropp igen!

    Lycka till alla som väntar :)

  • Kiiwii
    Sanlin90 skrev 2021-12-03 20:05:20 följande:

    Jaha.... jag har fått svamp, jag har bara haft svamp av pencillin eller när jag va gravid dock från mitten och framåt... jag äter inte pencillin.

    Även lite känningar i brösten.

    Äl+8


    Ska man få svamp så borde man ju få ut nåt gott utav det, som en graviditet ;)

    Jag har lite känningar av det, att det kanske bryter ut snart? men jag äter penicillin så det har jag förväntat mig, typiskt att jag inte kan skylla det på en eventuell graviditet, haha :D
  • Kiiwii

    Jag har BIM imorgon och idag berättade en vän att hon nyss blivit gravid, jag blev såååå glad för detta är ett par som man verkligen unnar det :D

    Nu känner jag bara ännu mer att snälla nån kan inte vi också få lyckas snaaaart :D kul att få vänta smått tillsammans med vänner jue :)

  • Kiiwii

    Tror inte vi lyckats denna månad, negativt test idag och är på BIM idag om jag hade ägglossning när jag tror jag hade det. Hade så tydliga tecken tyckte jag, men ägglossningen kan ju ha blivit lite senare än jag trott eller så uteblev den. Inget positivt test i alla fall. Ingen mens heller, men ställer in mig på att den dyker upp snart, känns lite så.

    Lycka till ni andra!

  • Kiiwii
    Ellobi skrev 2021-12-09 20:10:31 följande:

    Det kör i magen som bara den just nu. Tre dagar kvar till BIM och kanske är det bara PMS som spökar. Hur kände ni som plussat dagarna innan BIM? Kändes ni nåt annorlunda mot hur det brukar vara vanligtvis innan mens eller var testet det som var beviset?


    Så spännande :)

    Jag har varit gravid 3 gånger och aldrig känt något särskilt före BIM, inte ens när jag verkligen tänkt och känt efter, men det där är ju olika!
Svar på tråden BIM December 2021