• LFF

  Arrangerad relation

  Anonym (Hjälp) skrev 2021-11-10 10:36:54 följande:

  Är det någon här som lever lycklig i en arrangerad relation??

  Själv tänder jag enbart på extremt osympatiska män. Den där typen som kan vara med i smutsiga affärer för att tjäna pengar, som drar regelbundet några linor och som ja allmänt är väldigt kittlande men egentligen är rätt omöjliga att ha en vardag med.

  Min biologiska klocka tickar och jag har nu arrangerat min relation med en man som jag kanske inte tycker är jättesnygg, men han är inte äcklig. Han är ordentlig, skötsam och typ extremt tråkig. Alltså en extremnörd. Jag har inte tråkigt med honom men jag vet att han kommer vara en bra pappa. Jag vet att alla mina tidigare pojkvänner är katastrof. Ett av exen har exempelvis fått en större polisstyrka hemma hos dig och blivit nerkastad på golvet av polisen framför sina barn efter att sysslat med grov ekonomisk brottslighet. Det är sånna män jag går igång på. Men jag vill ha en man som faktiskt går och hämtar barnen klockan tre på förskolan och veta att han gör det. Som gör vettiga saker med barnen. Inte någon äventyrare som är livfull, ansvarslös och har kokain i hela näsan.

  Är det verkligen fel att arrangera en relation då? Sexet är förövrigt jättebra så det är inte så att jag absolut inte tänder på mannen. Jag tycker bara att han är väldigt korrekt och tråkig?.


  Är han medveten om det hela, hur du ser på det, och är ok med det? Eller lever han i villfarelsen att du älskar honom?

  Har du försökt ta reda på varför du dras till kriminella idioter? 
 • LFF
  Anonym (Hjälp) skrev 2021-11-10 10:45:30 följande:
  Jag ogillar inte honom. Jag tycker om honom. Men jag har blivit kär i honom för att jag arrangerat det från början. När jag umgåtts med honom har ju känslor utvecklats.
  Men det där är ju inte arrangerat på så vis. Det är så de flesta får känslor för en annan person. Den "himlastormande kärleken med kärlek vid första ögonkastet" handlar sällan om riktig kärlek. 

  Arrangerad relation är när man (förhoppningsvis) kommer överens om att ha en relation under vissa förutsättningar. Min första tanke var att du dragit nytta av att han är förtjust i dig, därav min fråga om han var medveten om hur du kände. För i ditt huvudinlägg var det inget som framgick att du faktiskt har känslor för honom (mer än sexuell kemi). 
 • LFF

  Ord i din text som inte visar på att du hyser några kärlekskänslor:

  "Min biologiska klocka tickar och jag har nu arrangerat min relation med en man som jag kanske inte tycker är jättesnygg, men han är inte äcklig. Han är ordentlig, skötsam och typ extremt tråkig. Alltså en extremnörd

  Är det verkligen fel att arrangera en relation då? Sexet är förövrigt jättebra så det är inte så att jag absolut inte tänder på mannen. Jag tycker bara att han är väldigt korrekt och tråkig?."

  Så förstår du varför jag undrar om han vet om dessa tankar och om att du valt honom bara för att han kommer att vara en bra pappa? 

Svar på tråden Arrangerad relation