Inlägg från: Anonym (Har det lite knapert) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Har det lite knapert)

    vem betalar på dejt?

    Anonym (Lena57) skrev 2021-11-16 00:12:54 följande:

    Hej!

    Vill höra er syn på detta. Vem tycker ni ska betala på en första dejt? Mannen eller kvinnan? Eller ska man betala var för sig?

    Om en man inte betalar på en första dejt så får han ingen andra dejt med mig. Det bara är så. Jag känner mig inte ?köpt? för att han betalar maten?.. är inte skyldig honom sex efteråt eller så. Vet att vissa kvinnor känner så och får någon ?tacksamhetsskuld?..

    Jag personligen anser att mannen ska betala på en första dejt, och andra etc. Man vill ju känna sig kvinnlig och uppvaktad! Mannen ska protect och provide.

    Går igång på en klassisk gentleman som håller upp dörren, tar notan etc. Sedan är jag ju väldigt svag för blommor och dikter med. Vad anser ni?


    Jag är man och har inget emot att betala och har gjort det många gånger. Snål gillar jag inte att vara. Jag har också varit med om att vi betalar var för sig, vilket är okej det med.

    Men som nuläget är med min ekonomi så skulle det bli omöjligt att dejta överhuvudtaget om alla kvinnor förväntade sig att jag alltid ska betala. Även en enstaka middag, lunch eller t.o.m. en fika med tillbehör på en bättre restaurang/fik svider duktigt i plånboken.
Svar på tråden vem betalar på dejt?