• OneOf

    Tjejen kollar lite udda porr

    Fantasi och verklighet är oftast två olika saker. 

    Du har säkert någon fantasi som du inte känner för att dela med dig till henne? 
    Vad är din egna sökhistorik på denna kända porrsida?

    Bästa absolut bästa är att prata om det. Ha ett öppet sinne behöver inte vara så att hon egentligen vill göra detta. Men det är något nytt och spännande. 


    Skapa minnen
  • OneOf
    Anonym (Ts) skrev 2021-11-25 18:08:41 följande:
    Jag håller verkligen med dig. Och jag tycker verkligen hon får kolla på precis vad hon vill. Just gloryhole känns som jag redan skrivit lite märklig grej bara. Men jag respekterar det. Tycker du att jag skall ta upp det med henne eller hålla tyst om att jag vet?
    Ta upp det med henne. Men på ett snyggt och avslappnat sätt. För det får absolut inte vara " varför kollar du på det här" vid frukosten. 
    Det kan vara like skämmigt för henne. Men visar du att det är lugnt så kommer det gå bra. 
    Inom sex ska man aldrig hålla tyst.
    Skapa minnen
  • OneOf

    Förta ska vi säga att du kränker henne inte för att fråga om nått som du är lite nyfiken på nått som hon nu uppenbarligen kollat och tänkt på. 

    Pratar ni sex nån gång? Utgår ifrån att ni gör det väldigt sällan för då skulle detta inte vara ett problem. 

    Ta ett glas vin i lugn och ro. Inga barn eller måste framför sig. Och ta en chansning, säg bara att du vill prata lite sex. 
    Det låter extremt jobbigt för många. Men sex är något av dem mest intima vi har med en annan person. Då också om det är personen man delar sitt liv med. Varför ska det då vara så svårt att prata sex. 

    Tänk alla personer som tagit upp med sin partner att dem vill ta in andra i deras sex liv. Eller någon som vill att ens tjej ska amma den. Det finns betydligt värre saker att ta upp än detta. Tror att det kan göra er gott att prata lite sex, du har säkert nått som du vill säga. Hon har uppenbarligen nått som säkert går att prata om. 

    MEN MEN MEN. Vad som sägs så får man absolut inte döma varandra. För fantasier kan också bara vara fantasier. Det betyder inte att man inte är tillräcklig i sängen eller liknande. 


    Skapa minnen
  • OneOf
    Anonym (K) skrev 2021-11-25 20:21:05 följande:
    Det är ju inte alls säkert på att hon tänder på det, i verkligheten. Porr är ofta ett sätt att utleva sina fantasier men betyder inte att hon skulle göra det irl. Det är bara du själv som antar en massa här.
    Anonym (Ts) skrev 2021-11-25 19:28:17 följande:
    Vet bara inte HUR jag ska ta upp det? Vill verkligen inte kränka henne.
    Varför skulle du prata med henne om det här? Om du är orolig att hon ska vara otrogen så spelar det ingen roll vilken slags porr hon tittar på, för då grundar sig den oron i nåt helt annat.
    Där är du inne på något här. Är detta en fråga om att hon vill vara otrogen? 
    Eller är du nyfiken att hon vill göra nått extra i erat sexliv? 

    För flera här säger att hon då tänder på andra män så är det bara att lämna. 
    Trångsynta människor det finns, som uppenbarligen inte har rent mjöl i påsen. 
    Precis alla skulle jag enkelt kunna säga har någon gång tänkt tanken att nån annan än sin partner skulle vara trevligt. Men det är en tanke, skillnad om man agerar på det.
    Skapa minnen
Svar på tråden Tjejen kollar lite udda porr