• Juna

    Ruvare November/December 2021

    Hoppar in här med. RD 6 idag med testdag 2/12. Tyvärr redan fått mitt första bakslag då det börjat blöda lite. Därför kommer jag ta test redan imorgon så får vi se. Verkligen tuffa dagar detta ????

  • Juna

    Tyvärr har det fortsatt blöda för min del och testade negativt idag. Har gjort flera IVF tidigare och har aldrig börjat blöda så här tidigt så det var oväntat. Detta var 5e återföringen med negativt resultat så känns väldigt hopplöst för min del, hela IVF-resan. Håller tummarna för er andra!

  • Juna
    Kallamakka skrev 2021-11-28 12:23:42 följande:

    Vad tråkigt om det är mensen som kom sådär tidigt. Känns svårt för ägget att hinna med då.. Ruvardag 7 för dig idag va, med blastocyst? Frågan är om HCG ens skulle synas såhär tidigt om det fäst ändå? Kanske du får ta ett till på testdagen ändå. Jag skulle också känna hopplöshet i första taget, dock varit med om återföring när mensen kom med dunder och brak Ruvardag 9 -men gravid var jag ändå. Skickar en kram, inte lätt det här!


    Ja rd 7 idag med blastocyst idag. Kommer testa igen på testdagen och fortsätter med lutinus har jag tänkt ändå. Finns ju egentligen alltid lite hopp kvar innan man kommer till testdagen ändå. Tack för peppen!
  • Juna
    Carolalola skrev 2021-11-28 11:38:25 följande:

    Hej!

    Jag hakar också på denna tråd!

    Första ivf försöker för oss. Stoppade in ett femdagars 20 november och har testdag 3 december.

    Har haft bruna flytningar och molande värk sen i fredags.. det är så svårt att hålla hoppet uppe just nu!

    Skulle vilja testa redan nu. Tror ni det är för tidigt?


    Låter som vi har det precis likadant även om jag är en dag efter dig. Har det avstannat nåt för dig eller vart samma flöde eller vad man säger sedan i fredags? Har sett att vissa testar positivt redan rd6 och vissa som fått positivt får inte förns rd12 så det känns som det är väldigt olika för alla!
  • Juna
    Carolalola skrev 2021-11-29 17:31:15 följande:

    I fredags var det mest bruna flytningar, så det har ökat sen dess. Nu är det som brunt blod som kommer.. inget rött än. Så det är ju inte mensen tänker jag, men är rädd att den också kommer snart. Jag tänkte testa imorgon, kan inte hålla mig längre känner jag.  

    Hur har det gått för dig? Blöder du mycket så du tror det är mensen? 

    Känns ju ändå som det är vanligt att man blöder vid ivf, men det är ju så svårt att veta.. Detta är min första insättning, så jag har inget att jämföra med. 


    Jag blöder inte alls lika mycket som en mens men det har inte avtagit och det har börjat komma rött också. För min del känns det kört men jag kan inte släppa hoppet helt förns jag testat igen. Har inga extra test hemma nu så jag väntar till torsdag iaf.

    Jag har alltid börjat blöda innan testdag tyvärr. Bara fått plus efter ivf en gång men då var det kemiskt..

    Vilken dag var det för dig imorgon nu igen?
  • Juna
    Carolalola skrev 2021-11-30 08:52:52 följande:

    Det känns kört för min del också, nu blöder jag ganska mycket. Jag tog ett test i morse som inte visade något, är på ruvardag 10 idag. Jag ringde kliniken och de trodde också att det var kört så jag kunde sluta med cyclogest.

    Håller tummarna för dig på torsdag!! Har du fler ägg i frysen annars?


    Ledsen att höra, kramar till dig! Blir nästa försök i januari för dig då eller har du fått nåt besked från kliniken?Jag har också börjat blöda mer idag + mensvärk så det är väldigt otroligt att det finns nåt där inne :(

    Jag har 3 ägg i frysen så försöker tänka på att nåt av dem kommer funka. Har du några frysta?
  • Juna
    Kronärtskocka skrev 2021-11-30 06:02:16 följande:

    Juna: Tråkigt med blödningarna. Förstår att hoppet minskar då.

    Carolalola: Hoppas på bra besked idag!

    Jag hade visst inte alls någon självkontroll igår. Tog ett test trots allt. Ruvardag 10. Var ett väldigt känsligt som var helt blankt. Ångrade mig efteråt. När har tjuvtestat innan har det känts bra att bli beredd. Nu var det bara tungt. Sist började jag blöda innan testdag så vi får se hur det blir denna gång och om jag kan hålla mig från testerna tills på fredag som är klinikens testdag. Å ena sidan är det ju väldigt roligt att ha fått försökt en gång nu, men så slitigt det är. ( Extra tankar till dig Kallamakka som gått igenom detta så många gånger.)


    Nä vad tråkigt att läsa att ditt test var blankt :( kramar till dig! Här känns det så kört det kan bli men har ändrat mig och ska iaf testa imorgon som är RD10. Pallar inte att hålla på med lutinus mer när det bara blöder mer o mer för varje dag..
Svar på tråden Ruvare November/December 2021