• Lotta3

    Ruvare November/December 2021

    Hej!

    Jag satte igår in ett tvådagars embryo och har testdag den 10/12.

    Jag var tidigare gift och vi försökte få barn i 5 år och gjorde en IVF med 3 återföringar som misslyckades. Nu 7 år senare så är det dags igen, försökt i snart två år och hoppas att IVF ska hjälpa oss. Har 4 ägg till som är befruktade och ska odlas över helgen. Hoppas att dem ska klara sig. ????

    Spännande att vi är så många som ska testa ungefär samtidigt! Heja oss!

  • Lotta3
    EttLitetSmultron skrev 2021-11-28 08:39:01 följande:

    Jag som inte skulle tjuvtesta gjorde det ändå imorse på RD 9. Det var positivt! Så nu hoppas vi att denna vill stanna hos!


    Grattis till er! :)
  • Lotta3
    JWB88 skrev 2021-11-30 16:23:32 följande:

    Men vad ledsen jag blir av att läsa att det verkar kört.

    För er som inte fått någon mens ännu, hur många dagar har ni kvar till testdag?

    Håller tummarna för alla, själv är jag på ruvardag 8 nu, med tio dagar kvar till testdag. Suck! Har ömma bröst som fyllts ut lite samt molvärk. Funderar på om jag kanske ska testa till helgen.


    Jag har är bara på ruvardag 4 och har 10 dagar kvar innan jag ska testa, så du borde ju kunna testa 4 dagar innan mig! Har haft något som känns som mensvärk sen igår och brösten vill explodera. Precis som det känns när mensen ska komma, men tycker det är för tidigt för mens?
  • Lotta3
    Frida123123 skrev 2021-11-30 19:04:41 följande:

    Hej! Jag hoppar in i den här tråden. Är nyligen en ruvare av en 6-dagars blastocyst. Återföring var i söndags. Är på ruvardag 2 idag så det är fortfarande tidigt. Haft en jobbig tid bakom mig med två graviditeter där man tyvärr upptäckte på vul att hjärtat inte slog. Detta var i vecka 8-9. Just nu är jag glad över att få ruva igen och hoppet har nu åter tänts. Har följt er andra här i tråden och hoppas givetvis att det går bra för samtliga!


    Välkommen! Hoppas det ska gå bra för dig den här gången. Vad jobbigt det måste vara att få upp hoppet och sedan få det släckt. :(
  • Lotta3

    Testdag:

    Znickers - 13 dec

    Frida123123 - 11 dec

    Dibella - 12 dec (BIM fick ingen testdag)

    Vanessa88 - 10 dec

    Kallamakka - 8 dec

    Lotta3 - 10 dec

  • Lotta3
    Frida123123 skrev 2021-12-07 17:28:44 följande:

    Hej alla ruvare där ute! Det är väl ett gäng av oss som ska testa denna vecka. Spännande dagar nu då. Här händer ingenting just nu. Försöker få dagarna att gå så snabbt det går. Men nä, snigelfart ju :). Hur mår ni andra? Lyckas ni koppla bort ruvningen och fokusera på annat?


    Min testdag är nu på fredag, men jag började blöda ordentligt idag och fick klassisk mensvärk. Tog ett test idag och det var också negativt så är hundra på att det är kört. Så vi får börja om nästa år då alla embryon dog under odling.

    Hoppas ni andra lyckas bättre, håller tummarna för er! :)
  • Lotta3
    Frida123123 skrev 2021-12-07 21:50:18 följande:

    Nä, va tusan då :(. Tycker ändå att det är mer vanligt att folk inte får till frysen, om det är till någon hjälp, säkert inte. Men tråkigt att höra. Beroende på hur mycket man blöder så brukar kliniken annars vilja att man testar på testdagen ändå. Men du känner ju din egen kropp bäst. När det hände mig så gjorde jag fick inte det, jag blödde så otroligt mycket. Ta hand om dig! Kram


    Ja verkar vara väldigt spridda skurar med äggen, hoppas på att dem kanske kan ändra protokollet lite till nästa IVF så äggen får lite mer tid på sig. :) Blev nästan överstimulerad sist så förlorade nån dag där då äggplocket kändes lite hastigt.

    Dem kommer definitivt be mig ta det och jag kommer ta testet men jag vet ju redan precis som du säger!
Svar på tråden Ruvare November/December 2021