• Anonym (...)

    Kvinna, vad tänker du om klapp på rumpan?

    Anonym (Kvinnan på jobbet) skrev 2021-12-07 21:42:02 följande:

    Absolut nte okej!

    Själv får jag däremot smiska till den manliga kollegans rumpa hårt när jag går förbi honom om hans rumpa sticker fram i gången där jag ska gå förbi. Han står ju bara där och slöar, därför blir det smisk! Smisk ska han definitivt ha! Han jobbar ju bättre då! Dom manliga kollegorna jobbar inte annars utan måste få piskas på rövarna - de jobbar bättre då och vaknar till!


    Absolut inte OK. Hade du gjort detta på mig hade jag blivit förbannad och skällt ut dig.. Hade det hänt igen vid senare tillfälle hade jag smällt tillbaka..

    Jämställt samhälle, slå mig så får du en smäll tillbaka... Oavsett kön, hudfärg, skostorlek osv. Däremot ALLTID varning först, i detta fall i form av utskällning.

    Jag hade ett jobb på en fabrik för något år sedan och då hade jag en kvinnlig kollega som ofta slog mig på axel, rygg eller där hon kom åt typ. Orsaken var luddig som bäst, kunde vara ifall jag pratade med en annan kollega så kom hon och slog en i ryggen och ville ha uppmärksamhet..sjukt drygt.

    Efter några gånger där hon träffat ryggraden blev jag förbannad och skrek till henne att om det händer EN gång till slår jag tillbaka, och jag håller inte igen för att hon är kvinna.

    Efter det slutade hon, hon var sur någon vecka men det gick över och vi jobbade som vanliga kollegor gör.

    ALDRIG ok att slå/smiska/tafsa på någon annan oavsett kön mot deras vilja!!
  • Anonym (...)
    Anonym (Beror på) skrev 2021-12-07 21:17:36 följande:

    Blivit glad om han va snygg.

    Örfil om han var ful.

    Om det var chefen hade jag bara fnittrat till lite uppskattande 

    Så olika beroende på vem.  


    Usch du vidriga människa utan integritet..

    Det där personlighetsdraget hos en kvinna måste vara det mest oattraktiva som finns.

    Det är pga din syn på detta som så många kommer undan med detta beteende och fortsätter på andra.

    Hellre en kvinna som står upp för sig och sin kropp oavsett vem som "tar för sig".

    Människor som tar på andra människor mot deras vilja är en farsot som måste förgöras. Så jag som man är helt ok med att vi tvångskastrerar ALLA tafsare DIREKT!! (och självklart alla som gör värre saker som våldtäkt också). Även kvinnor, när jag var ung så hände det då och då att kvinnor tog en i skrevet ifall det var trångt.. exempelvis full buss.. Inte ok det heller..
  • Anonym (...)
    Anonym (Ass) skrev 2021-12-08 09:53:35 följande:

    Varför dömer du andra bara för att de inte håller med dig?

    Finns såklart de som vill bli klappade på rumpan, enligt hennes inlägg.

    Människor är olika.


    Jo såklart.. Men hennes attityd är också orsaken till varför så många andra kvinnor får uppleva detta som helt klar INTE gillar det.

    Sen om hon skulle gilla att bli tafsad på så ska det ju inte spela någon roll om det är någon som är snygg eller ful.. För då är det ju inte själva tafsa det hon gillar, utan uppmärksamheten från en snygg man hon gillar. Vilket i sig är väldigt ytligt, och ytlighet är väldigt oattraktiv personlighetsdrag. Oavsett om det är en man eller kvinna.. Kompis eller blivande partner.
  • Anonym (...)
    Mandel skrev 2021-12-08 09:59:51 följande:

    Pratar ofta kring sådant här på jobbet, hur det kommer sig att män gör sådant här. Hur de kan ta sig friheten.

    Jag är enda kvinnan på min arbetsplats och ingen av de män jag jobbar med skulle göra en sådan sak. Även om vi har väldigt högt i tak och känner varandra väl så skulle de ha svårt för att ens daska mig i rumpan om jag står med huvudet ned i en låda och rumpan i vädret. 

    Och det även att jag sagt att jag inte skulle bli kränkt av det. För jag skulle kunna göra precis samma sak på dem...

    Även om jag råkar ha en rumpa som jag fått många komplimanger för av män, så kan jag inte minnas att jag någonsin fått en oönskad dask/klapp på rumpan för det. 

    Skulle nog inte reagera nämnvärt om någon gjorde det 1 gång, men skulle det upprepas och jag säger till och personen inte lyssnar så skulle det nog sluta med en rak höger alternativt en rejäl pungklämning när det minst anas.


    Helt rätt, man varnar först.. Lyssnar inte personen så får personen skylla sig själv vad som händer härnäst. All heder till dig mandel, din kropp, inte någon annans klämleksak!
  • Anonym (...)
    Anonym (Sweet but a psycho) skrev 2021-12-11 17:23:55 följande:

    En reflexmässig örfil ända nerifrån tårna och med fullt genomförande har det blivit, två gånger hittills i livet, vid oönskat tafsande.

    Vem fan tror du att du är?


    Jag är fullt medveten att detta är en normal reaktion hos de flesta, och jag håller med.. De förtjänar stryk..

    Men var samtidigt försiktiga när ni örfilar, ni vet aldrig vad det är för psykopat som ni använder erat våld på.. En örfil kan betyda knytnävsslag tillbaka, misshandel utan dess like.

    Jag har sett detta hända, kvinnan i fråga hamnade på sjukhus.. Mannen fick lite dagsböter endast då han bara "försvarade" sig, så han åkte bara dit på övervåld. Hon slog ju trots allt första slaget. Sen att han tafsande på rumpan togs det ej hänsyn till då det ej fanns några bevis.

    Så med andra ord, jättebra att ni kvinnor står upp för er själva.. Men var mer försiktiga snälla så inte ni själva drabbas.

    Rent krasst så kan även erat slag klassas som misshandel och mannen kan anmäla, speciellt om det är ord mot ord ifall han tafsat eller ej.
  • Anonym (...)
    Miss Skywalker skrev 2021-12-13 00:12:50 följande:

    Borde du inte ställa den frågan till den som tafsar?


    Vad är lättast att bevisa tror du? I en domstol är det bevisen som avgör.

    Jag försvarar inte tafsande, de som gör detta avsiktligt borde dömas hårt... Men som sagt så är det svårt att presentera bevis för att detta hänt.
Svar på tråden Kvinna, vad tänker du om klapp på rumpan?